logo 1. Z© SedlhanyVolejbal na 1. ZŠ Sedlčanylogo 1. Z© Sedlhany

odkaz1výsledky-komentáře

odkaz2fotogalerie

odkaz3turnaj smíš. družstev

odkaz4soupiska

odkaz5kontakty

odkaz6o volejbale na škole

odkaz5odkazy
Soupiska volejbalistů - chlapci
Soupiska volejbalistek - dívky
Jméno a příjmení Hodnocení Jméno a příjmení Hodnocení
Pavel Kortan (15) Pavel je jednoznačně člověk, na kterém se dá postavit herní koncepce. Má zkušenosti, je třeba, aby se stal vůdčí postavu týmu. Musí hecovat, povzbuzovat. Musí být víc ochotný na sobě máknout. Je jen na něm, jak se popere o šanci hrát volejbal na vyšší úrovni. Více bojovat! Úderově je vcelku jistý. Jeho smeč má "šťávu". Trochu zodpovědněji v poli a důrazně na servu.
Zuzka Jonuzi (14) Zuzka je velmi šikovná, pohyblivá. Má herní přehled a zkušenosti. Dokáže organizovat hru. Hodně na sobě pracuje. Velmi dobrý servis a nahrávka. Vynikající pohyb, hra spodem i prsty. Chybí malinko důraznější smeč. Moc jí přeju, aby se dokázala prosadit i v Příbrami, kam jezdí na tréninky.
Jirka Pech (15) Poctivý a snaživý. Má zažité herní systémy a je schopen velmi kvalitně podávat. Technika úderu spodem (bagr) je slabší a to se projevuje i na příjmu. Zlepšil letos náhru a pozitivní signály vnímám i při pokusech o smeč.
Pavla Eršeková (13) Výborný pohyb, dobrý výskok. Ma zažité herní systémy. Občas se vloudí technická chybička při odbití. Letos výrazný posun především na smeči! Pochvala.
Filip Pohnán (12) Těžko hodnotit, protože Filip jezdí poctivě trénovat do Příbrami. S námi mockrát letos nebyl. Z Příbrami však jdou zvěsti o jeho kvalitativním posunu - gratuluju.
Jitka Janoušková (14)  Jitka letos těží jen z loňského zlepšení.Další posun vpřed se nekoná. Má jiné povinnosti, což se projevilo na docházce (ale chápu to).
Lukáš Sedloň (13) Mám jej vůbec hodnotit? Nespolehlivý (v docházce) ale nesmírně šikovný. Bohužel jej budeme potřebovat do soutěží.
Lucka Benešová (15) Lucka se postupně propracovává až do základní šestky. Při rychlejší hře trochu nestíhá zvládnout údery dobře technicky, ale určitě se zlepšuje.
Jan Spálenka (14)
"Ztracený syn" se vrátil. Honza je šikovný a obětavý. Jeho hra v poli je na jedničku. Samozřejmě, že mu schází dva roky pinkání a především na síti je to vidět. To prostě chce odsmečovat 1526 balonů a pak to bude super.
Aneta Lišmanová (14) Aneta také chodí "jen" 1x týdně a je to znát. Je to dobré, ale mohlo by být ještě lepší. Samozřejmě ale rozumím tomu, co je v současné době přednější.
Jakub Paroubek (11) Kuba technicky velmi dobře prsty, bagr by zasloužil opravdu propnuté ruce v loktech. Oproti loňsku vyspěl - nechal hloupých keců a má snahu věnovat se hře. Rozhodně mu to prospívá. Vyzkoušíme ho ve větší zátěži.
Lenka Lišmanová (12) Technika odbití prsty je vynikající. I ostatní údery postupně zlepšuje. Chtělo by dobrou techniku více "prodat" při hře. Asi zrychlit herní reakce - to přijde spolu se zkušenostmi.
Jan Šíd (12)
Snaživý, ale technicky jsou údery zatím nedotažené a při hře chyí zkušenosti a pohyb.
Vendula Humhalová (13) Má zažité herní systémy, docela šikovné prsty. Bagřík je ještě trochu problém, ale postupně se zlepšuje.
Martin Jelen (11)
Dobře technicky odbíjí v klidu horem i spodem. Je třeba techniku dodržet i při hře. Nemá zatím zažité, že volejbal se hraje "na tři". S nabitými zkušenostmi se jistě bude rychle zlepšovat. Bohužel se s ním za rok téměř jistě budu muset rozloučit.
Viktorie Jílková (13) Vikina by mohla těžit ze svých fyzických parametrů, bohužel docházka 1x za tři týdny ji k tomu nedává mnoho šancí. Škoda, letos se mi zdá, že se zklidnila i při hře v poli.
Radek Janouch (10)
Snaživý, technicky zatím nedokonalý. Vypadá to ale, že ho volejbal baví a z toho mám radost.
Lucie Míkova (13)  Ví, jak a kam míč zahrát. Možná chybí trochu víc síly (servis) a bude vše jak má být.
Patrik Stoupa (10) Technicky velmi dobře odbíjí v klidu prsty. Bagr je již slabší, ale i tam je znát posun vpřed. Na svůj věk má dostatek síly. Zlepšit koordinaci pohybů a bagr!!! Mohl by z něj být šikovný volejbalista.
Bára Čargová (14) V loňském roce se zdálo, že "pravá ruka neví co dělá levá", ale letos je patrné zlepšení. V klidu jsou údery zahrány dobře, malinko horší je to při hře, ale pochvala!
Marek Švec (9)
Snaživý, s nevyrovnanými výkony ale již jen pro své mládí, příslib do budoucna.
Radka Kratochvílová (13) Po roce a půl je Radka zpět a bohužel je ta přestávka na ní vidět. Mohla být mnohem dál. Ale chci ji dát šanci ve středu, tam se teprve ukáže jak na tom skutečně je. Zatím je příliš brzo na poctivé zhodnocení.
Matěj Janoušek (15)
Šikovný, snaživý. Protože začíná (škoda, že až tak pozdě) tak technika úderů je jeho největším nepřítelem. V poli je pohyblivý. Snad jej do dubna srovnáme a bude posilou.
Kačka Jelenová (11) Na svůj věk velmi dobré. Šikovné prsty i bagr. Samozřejmě trochu schází síla, ale i ve hře se začíná rozkoukávat.


Karolína Pánková (11) Kája střídá světlé okamžiky se slabšími, ale postupně se malými krůčky zlepšuje ve všech činnostech.


Denisa Štěpánová (12) Denisa se musí trochu zaměřit na servis. Jinak je v poli pohyblivá a snaživá


Michaela Šídová (14)
Poctivá, v klidu je schopna zahrát slušné údery. Při hře trochu schází zkušenosti.


Jitka Červenková (13)
Těžko hodnotit po třech trénincích, ale mám pocit, že Jitka by se mohla dostat možná i do týmu pro zápasy. Dobré!


Michaela Čermáková (14)
Poctivá a snaživá. Je třeba získat větší úderovou jistotu.


Pavla Kuthanová (11)
Zdá se, že je Pavla velmi šikovná, výhodou jsou samozřejmě i fyzické parametry. Těším se, jaké to bude za rok až se trochu "vyhraje".


Petra Kuthanová (11)
Petra je velmi šikovná, výhodou jsou samozřejmě i fyzické parametry. Možná společně s Pavlou, Denisou a Kájou základ silného týmu "mladé generace". Uvidíme, zda vydrží a jak rychle se dokáže zlepšovat.


Kája Doležalová (9)
Kája je snaživá a šikovná. Samozřejmě chybí trochu síla, ale pokud u volejbalu vydrží, techniku úderů jistě zvládne.