@  aktualizace: 26. 08. 2015 6. třídy  7. třídy  8. třídy  9. třídy

       aktuální jídelníček         

Naše škola je zapojena do  mezinárodního projektu a spolupracuje se školou v Nepálu...      Jsme škola s rozšířenou nabídkou sportovních aktivit...

Ovoce do školNaše škola je zapojena do projektu, kde děti 1. stupně dostávají  2x měsíčně ovoce zdarma

 

  - Výukové materiály z projektu EU peníze školám - seznam  digitálních příprav ke stažení
 - Nevíte kudy kam, potřebujete poradit se svými problémy?  Nabízíme možnost konzultací.
- BAKALAŘI - popis funkcí internetové žákovské knížky  - Nabízíme možnost návštěvy školy pro žáky z okolních škol
- informace pro budoucí šesťáky - adaptační kurz na častoboři od 1.9. do 4.9. 2015
- Nástup do školy v úterý 1. 9. 2015.      Informace pro budoucí prvňáčky
- seznam žáků 1. tříd     seznam žáků 6. tříd


   

25. 6. 2015 Dnes odpoledne proběhlo slavnostní vyřazení letošních deváťáků a páťáků, kteří odchazejí na gymnázium...

vyřazení úvod    vyřazení 5. třídy   
vyřazení 9.A         vyřazení 9.B       poděkování

video 9.A  video 9.B

(více foto - fotogalerie)


25. 6. 2015 Děti dětem...
Dopolení vystoupení dětí prvního stupně v divadle

(více foto - fotogalerie)


24. 6. 2015 jsme se zúčastnili závodů RC modelů automobilů na SOU Červený Hrádek. Nejlépe si vedl Jirka Habart (2. místo), Jindra Kolín a David Míka sice na medaili nedosáhli ale jezdili skvěle. Myslím, že se líbil i doprovdný program v podání Zbyňka Švagra, oddílu taekwondo, airsoftu  i teamu KM Racing.

 (více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes

 


19. 6. 2015 se uskutečnil 5. ročník T-ballového turnaje pro žáky 7. a 8. tříd.
Děkuji všem zúčastněným za předvedené sportovní výkony v duchu fair play a dětem ze školního parlamentu za pomoc při organizaci celého turnaje.
Celkové výsledky:
1. místo 8.A
2. místo 7.A
3. místo 8.B
4. místo 7.B
             (více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik

 


V hodinách anglického jazyka jsme nacvičili divadelní hru - pohádku Stone soup. Hrají žáci 4.B: Kim - Anička Procházková, Bob - Jaromír Kunc, vypravěč - Petra Cihelková, žena - Tereza Marečková, prodavač - Ondřej Budka, muž- Lukáš Chudárek.

(video na youtube)

Martina Tomášková

 


16.6.2015 se žáci 8.A vydali na školní výlet na Hrazany. Po dvou hodinách jízdy na kolech jim byly odměnou krásné výhledy, výborný oběd a koupání v bazénu.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik

 


Po návratu z dvoudenního výletu na Monínec 8.B nešetřila superlativy. Výlet byl super, všechno se nám líbilo, jen noční bobřík odvahy mohl prý být delší. No počkejte za rok. Stezka odvahy v hustém lese v délce alespoň 1 kilometru a žádný "mohla bych jít s Karlem" :-). Hezky každý sám :-). I já si výlet chválím, děti byly opravdu super.

(více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa

 


18. 6. 2015 byli pozváni starostou města žáci základních škol, kteří byli nejúspěšnější v některém ze vzdělávacích oborů. Oficiální poděkování jim bylo předáno v zastoupení tajemníkem městského úřadu, panem V. Hlaváčkem a vedoucí školského odboru paní H. Hájkovou. Z naší školy se této slavnostní události zúčastnili : Eliška Červenková a Martin Jůna za úspěchy ve zpěvu, Veronika Samcová za reprezentaci školy v Pythagoriádě, Anna Hanusová za úspěch v olympiádě v dějepise a Jiří Šibrava za výsledky v olympiádě v ruském jazyce.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Boumová

 


Poslední ligový závod v Kongresovém centru v Praze se konal 13. 6. 2015. Naše děvčata a jden kluk si vybojovali se zumba týmem 3. místo. Gratulujeme a všem díky...

(více foto - fotogalerie)

Eva Moulíková

 


MINITURNAJ VE STOLNÍM TENISE –ŠKOLNÍ DRUŽINA
1. kategorie
1. ,2,tř. 1. David Barták, 2. Jakub Hodouš,3. Patrik Machek
Děvčata-1. Maruška Vokrouhlíková, 2. Kateřina Rezková, 3. Anežka Strýčková
2. kategorie- 3. tř. 1. Tomáš Hlaváček, 2. Slávek Brunclík, 3. Jakub Mašek
3. kategorie. 4.,5.tř. 1. Lukáš Chudárek, 2. Jirka Mejsnar, 3. Martin Petřina
Turnaje se zúčastnilo celkem 20 dětí ze školní družiny. Zahráli si na pingpongovém stole, který naše škola vyhrála v soutěži Všichni za stůl. Všem gratulujeme!

 (více foto - fotogalerie)


Ve čtvrtek 11.6.2015 byli prvňáci pasováni Jakubem Krčínem na čtenáře v Městské knihovně Sedlčany.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová

 


12. 6. 2015 jsme přijali pozvání na exkurzi do COP Sezimovo Ústí. Holky a kluci z osmých tříd si mohli prohlédnout pěkně vybavenou technickou školu i se seznámit s některými dovednostmi, které se zde vyučují...

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes

 


Třídy 4.A a 4.B se zúčastnily výletu do Ostré nad Labem

(více foto - fotogalerie)

E. Moulíková a H. Paroubková

 


Výlet 7.B do Počepic. Počasí ním přálo a výlet se všem moc líbil...

(více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová

 


Třída 9. B byla ve čtvrtek pokřtít "Potkávací zeď" na budově sedlčanské knihovny. Po přivítání a úvodním proslovu ředitelky knihovny p. B. Tauberové si všichni připili šampaňským, žáci samozřejmě dětským. Akci doprovodil několika skladbami na trubku žák Václav Cháb. Někteří žáci byli odměněni knihami. Křtu se zúčastnil místostarosta města p. M. Hölzel, ředitel naší školy p. L. Novotný, redaktorky Českého rozhlasu a Příbramského deníku.

(více foto - fotogalerie)

Hana Ulrichová

 


V pátek 24. dubna 2015 se konalo okresní kolo soutěže „Středočeský taneční pohár“ v Benešově. Několik dívek z 1. ZŠ Sedlčany, které navštěvují taneční klub Slimka Sedlčany, se rozhodlo přihlásit do této soutěže. Soutěž je rozdělena do tří základních kategorií – 1. stupeň, 2. stupeň a střední školy. V okresním kole dívky získaly hned dvě zlaté medaile a jednu stříbrnou, čímž si vybojovaly postup do velkého finále v Mladé Boleslavi. Ve velké konkurenci 12-16 nejlepších týmů z celého Středočeského kraje si dívky vytancovaly krásné 3. místo v kategorii minitýmy. Pěkné 4. místo v kategorii týmy získaly dívky z 1. stupně základní školy a 6. místo dívky z 2. stupně naší základní školy.   (více foto - fotogalerie)

 


Poslední výlet páťáků na zámek Hluboká a ZOO Ohrada. Počasí nám nepřálo, ale my jsme vydrželi....

(více foto - fotogalerie)

 


04. 06. 2015 Žáci 6., 7., a 9. tříd se celý školní rok účastnili matematické soutěže "Dejte hlavy dohromady".

Jana Macháčová


03. 06. 2015 Členové gymnastického kroužku se zúčastnili koncem května závodů. Vedli si skvěle a za své výkony byli odměněni medailemi.

(více foto - fotogalerie)

M. Novotná, J. Macháčová


04 06. 2015 jsme uspořádali oblastní kolo Atletické všestrannosti. Žáci 1.-5. tříd změřili síly v běhu na 60m, skoku dalekém, vytrvalostním běhu a hodu míčkem.
Zúčastnily se školy:
1. ZŠ Sedlčany
2. ZŠ Sedlčany
ZŠ Jesenice
ZŠ Kamýk nad Vltavou
Z celkového počtu čtyř škol si nejlépe vedli žáci 1. ZŠ Sedlčany            
(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


03. 06. 2015 jsme se zúčastnili florbalového turnaje na  2.ZŠ Propojení Sedlčany.

pořadí:
1. ZŠ "A" chlapci - 1. místo
1. ZŠ "B" chlapci - 3. místo
1.ZŠ dívky - 3. místo

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


03. 06. 2015 7. AB o vaření pekly buchty. Výborný perník a jablečný závin.

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


03. 06. 2015 8.AB navštívila MěK v Sedlčqnech, kde si p. Budková připravila povídání, úkoly a videa o kyberšikaně. Žáci vytvořili pomocí skupinek myšlenky a pocity obětí a agresorů ...

Martina Novotná

 


03. 06. 2015 Školní družina - malování na trička...

(více foto - fotogalerie)


Minulý týden se ve Slaném konalo krajské kolo atletického víceboje OVOV. Do tohoto kola postoupilo nejlepších 20 škol ze Středočeského kraje. Z naší školy se do kraje probojovalo družstvo a 4 jednotlivci. První místo ve své kategorii vybojovala Bára Bartáková a postoupila do celostátního finále. Našemu družstvu těsně unikly stupně vítězů a získalo tak výborné čtvrté místo.

  Tomáš Heller


1. 6. 2015 Naše škola díky Recyklohraní přispěla k ochraně životního prostředí.  V rámci programu Recyklohraní , který prohlubuje znalosti našich žáků v oblasti recyklace a ochrany životního prostředí, žáci sběrem elektronických hraček a drobných elektrozařízení i nadále přispívají k ochraně životního prostředí. O jednoznačně pozitivních dopradech programu vypovídá certifikát enviromentálního vyúčtování. Ten nám přesně vyčísluje, o kolik elektrické energie, ropy, uhlí, primárních surovin či vody žáci díky recyklaci ušetřili ekosystém Země. Víme také, o kolik se nám podařilo snížit objem nebezpečného odpadu a produkci skleníkových plynů CO2. Informace vycházejí ze studií neziskové organizace ASEKOL, která se studenty dlouhodobě spolupracuje na recyklaci vytříděných elektrozařízení.

                            Libor Novotný


1. 6. 2015 den dětí oslavili školním florbalovým turnajem chlapci 8. - 9. ročníků.

 Pořadí:
1. 9. B
2. 8. A
3. 8. B
4. 9. A
Nejlepší hráči: M. Kejha, D. Čipera, P. Kaderka, L. Čedík, P. Chocholoušek.

(více foto - fotogalerie)                                      Petr Novotný


29. 5. 2015 obsadilo družstvo šesťáků a sedmáků celkové 3. místo v Sedlčanské T-ballové lize pro letošní školní rok. Naši školu vzorně reprezentovali Daniel Csányi, Lukáš Jenčík, Honza Vokrouhlík, Lukáš Petržílka, Honza Zdeněk, Kuba Borovec, Anička Sameková, Natálka Svobodová, Marcela Suchanová, Kačka Slabová, Adéla Bürgerová a Katarina Balane.

(více foto - fotogalerie)

 
Jan Koňarik


Začal čas výletní a tak jsme se ve čtvrtek 28.5. vydali na výlet do západočeské metropole Plzně. Naším cílem bylo Planetárium 3D v Technománii. Zhlédli jsme velmi poutavý film Já astronaut s 3D brýlemi. Také jsme měli možnost vyzkoušet si mnoho interaktivních aktivit zaměřených nejen na vesmír. Domů jsme dorazili plni nových dojmů a znalostí.

(více foto - fotogalerie)

 
Iveta Reinischová


28.5.2015 se družstvo čtvrťáků a páťáků stalo celkovým vítězem Sedlčanské T-ballové ligy pro letošní školní rok, když ve finále porazilo ZŠ Dublovice o 12 bodů. Naši školu vzorně reprezentovali Adam Pech, Kuba Bartoš, Lukáš Chudárek, Jirka Mejsnar, Luboš Hanus, Dominik Krbec, Bára Bartáková, Žaneta Bláhová, Tereza Tůmová, Adéla Sedláčková, Karolína Jíchová a Lucie Šimáková.

(více foto - fotogalerie)

 
Jan Koňarik

 
 

27. 5. 2015 se družstvo třeťáků stalo celkovým vítězem Sedlčanské T-ballové ligy pro letošní školní rok, když porazilo ZŠ Dublovice 41:27 a ZŠ Chlum 33:14. Naši školu vzorně reprezentovali David Nováček, Jakub Mašek, Adam Vybíral, Adam Sobotka, Filip Šabat, Václav Křesina, Ludmila Křesinová, Simona Masnicová, Barbora Veselá, Zuzana Peštová, Kateřina Hanáková a Tereza Škarvadová.

(více foto - fotogalerie)

 
Jan Koňarik   

 
 

27. 5. 2015 jsme se zúčastnili střeleckého závodu "ZASÁHNI" v SOU Sedlčany. Střílelo se ze vzduchovek. Závod se skládal ze střelby na terče, běhu a závěrečné střelby vleže na plechové panáky. Celkově v jednotlivcích vyhrál Daniel Kaprál a v družstvech děvčata i chlapci obsadili 2. místo. Blahopřejeme

(více foto - fotogalerie)

 
Martina Novotná    

 
 

Žákyně 5. ročníku Veronika Samcová se umístnila na krásném 3. místě v okresním kole matematické sotěže Pythagoriáda.

 
Jana Macháčová

 
 

Projekt, který s přestávkami probíhal od roku 2013, byl ukončen v těchto dnech realizací kresby na zeď budovy v Sedlčanech, kde sídlí městská knihovna. Žáci, tehdy 7. B, zdi tvořili ze škrobové směsi a pak je malovali barvami. Práce si již od začátku museli dobře promyslet, protože je měli i pojmenovat. Tak vznikaly zdi- Tichá, Matematická, Strašidelná, Stará, Zeď barev, Zeď vzpomínek. Radek Neužil vytvořil „Zdravící zeď“ a ta se stala hlavní inspirací pro budoucí „Potkávací zeď“. Nastalo poměrně složité období návrhů. Od samotného počátku nás dost svazovalo téma- setkávání, potkávání. Nakonec jsme začali vymýšlet příběhy s touto tematikou a k nim malovat ilustrace. Za malbami se skrývají více či méně zajímavá vypravování. Z nich se složil jeden velký obraz - „Potkávací zeď“. (více foto - fotogalerie)   Hana Ulrichová

 
 

12.5.a 14.5. 2015 se naši žáci a žákyně zúčastnili atletických závodů "Pohár rozhlasu" v Příbrami a na Dobříši. Všem blahopřejeme k výborným výkonům. Někteří si vytvořili osobní rekordy.

(více foto - fotogalerie)   

Jana Macháčová a Martina Novotná

 
 
 

18. 5. 2015 deváté ročníky a několik osmáků si vyzkoušeli svou obratnost , sílu, vytrvalost, ale i důvtip a logiku myšlení v Tep fatoru v Chotilsku.  Po dvou a půl hodinách náročného plnění úkolů mohli více než hodinu relaxovat v aquaparku v Měříně na tobogánu, ve vířivce nebo v bazénu...

(více foto - fotogalerie)                             Hana Ulrichová

 
 

7. 5. 2015 Štafetový pohár – krajské kolo
Zúčastnilo se 16 dětí z 1. – 5. tříd,
vybojovaly 11. místo. V doprovodném programu se skákalo do dálky i do výšky, házelo se pěnovým oštěpem a medicinbalem. Perličkou celého závodu byla přítomnost mistryně světa Ludmily Formanové, která zde pro děti uspořádala autogramiádu.

(více foto - fotogalerie)                             Eva Moulíková

 
 

5. 5. 2015 na naší školu přijela pingpongová show. Byla to vlastně odměna za nejlepší videoklip. Odborná porota vybrala 14 českých škol v ČR a mezi nimi i naší školu. A tak dnes zažily děti naší školy pěknou pingpongovou show nejen s naší současnou nejlepší hráčkou Ivetou Vacenovskou, dalšími sportovci,  ale i postavičkami z Čtyřlístku, kteří jsou maskoty celé akce  "Jeden za všechny, všichni za stůl" pořádané v rámci projektu Česko sportuje, do kterého jsme také jako škola zapojeni.
Ještě jednou děkujeme organizátorům za nový pingpogový stůl i krásné zažitky z dnešní akce...  (naše video)

(více foto - fotogalerie)                             Petr Novotný

 
 

Koncem měsíce dubna se žáci 1. a 2. základní školy vypravili na poznávací zájezd do Londýna s cestovní agenturou ProTravel.   celý článek

(více foto - fotogalerie)                            

Milena Hellerová

 
 

30. 4. 2015 svátek jsme slavili a dobře se bavili...             Slet dětí ze ŠD, se soutěžemi a opékáním špekáčků...

(více foto - fotogalerie)

Jana Matoušková

 
 

V rámci volitelných předmětů nabízí naše škola i možnost vybrat si seminář z chemie, ve kterém děti pracují především v chemické laboratoři. Snažíme se proniknout do tajů různých laboratorních technik. Na minulé hodině jsme zcela proti všem bezpečnostním zásadám :) naše produkty i ochutnávali. Vyráběli jsme totiž „limonády“.

(více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa

 
 

V minulém měsíci proběhly na naší škole dva volejbalové turnaje. Jeden pro mladší kategorii (4. – 7. třída) a druhý pro starší žáky (8. -9. třída). V obou turnajích proti sobě nastoupilo celkem 41 žáků, kteří mezi sebou vybojovali celkem 20 zápasů. Ve starší kategorii zvítězilo družstvo s názvem Matějíčci jen těsně před Luciášky :). V mladší kategorii se vítězem stalo družstvo, jehož název byl Křupani. Nejdůležitější ale bylo, že si děti mohly zasportovat.

(více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa

 
 

KERAMIKA - něco pro potěchu oka... Výrobky dětí z kroužku keramiky...

(více foto - fotogalerie)

Jana Matoušková

 
 

22. 4. 2015 pořádala 1. ZŠ okrskové kolo McDonald´s Cupu (1.-3. třídy). Z prvního místa postoupili naši chlapci a z druhého 2. ZŠ Propojení Sedlčany. Okresní finále nás čeká 5. 5. na Dobříši.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

 
 

22. 4. 2015 se žáci z 1. ZŠ Sedlčany zúčastnili okresního kolo „Štafetového poháru“ v Příbrami. Mladší žáci 1. – 3. třída obsadili 2. místo, družstvo starších žáků ze 4. – 5. tříd bylo 3. Smíšené družstvo vybojovalo 1. místo. Celkově se naši žáci umístili na 2. místě a postupují do krajského kola.

(více foto - fotogalerie)

Eva Moulíková

 
 

V projektu ke Dni Země letos žáci třetích tříd oslovili maminky z řad zdravotních sestřiček a vyzkoušeli si za jejich asistence první pomoc. Za to jim patří obrovské poděkování. Jak se nám to dařilo se můžete podívat zde.

(více foto - fotogalerie)

Žáci 3.A a 3.B

 
 

Jak třídit odpad a kam s ním? Jak se sedí v popepářském autě, nebo v multikáře, to se dozvěděly děti ze ŠD v technických službách Sedlčany.

(více foto - fotogalerie)

ŠD

 
 

15. 4. 2015 kluci z modelářského kroužku dodělali svůj nový model. Prozatím pět modelů  školních kluzáků zažilo dnes svůj první let. Ostatní jsou před dokončením. S relativně složitou stavbou  si už kluci od 4. do 9. třídy dokážou celkem obstojně poradit...

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes

 
 

10. 4. 2015 proběhla ve školní družině beseda se strážníky Městské policie...

-

 
 


 Ve dnech 8. a 9. 4. 2015 pořádala 1. ZŠ Sedlčany 6. ročník oblastní vybíjené smíšených družstev.  výsledky v pdf

(více foto - fotogalerie)

(více foto - fotogalerie 4.-5. třídy)

 

 

 

 


Ve čtvrtek o velikonočních prázdnináchsi 50 dětí ze školní družiny udělalo výlet do svíčkárny v Šestajovicích. Počasí nám nepřálo, ale výlet se nám vydařil.

(více foto - fotogalerie)

 

 

 
 

31. 3. 2015 proběhlo oblastní kolo 2. ročníku VELIKONOČNÍHO TROJBOJE. Zúčastnilo se ho přes 80 dětí ze 6 základních škol. Všechny děti odvedly skvělé výkony.

výsledky v pdf

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová a Jitka Machačová 

 

 
 

V recitační soutěži Sedlčanská růže se nám vedlo opravdu dobře. První místo v kategorii souborů získali žáci 5. A, v 1. kategorii byl náš Matyáš Bartoš ze 3.B třetí a Bára Bartáková z 5. A byla druhá ve 2. kategorii. Antonín Sirotek a Eliška Volková byli oceněni čestnými uznáními. Gratulujeme.

(více foto - fotogalerie)

Jaroslava Rozvoralová 

 

 
 

V pátek 27.3. se žáci 3. a 4. tříd zúčastnili besedy s příslušníky Městské policie v Sedlčanech. Děvčata a chlapci se seznámili s náplní práce příslušníků MP, s bezpečností v silničním provozu a s nebezpečím návykových látek. Asi nejvíce děti zaujala policejní výzbroj...

(více foto - fotogalerie)

Dana Šestáková 

 

 
 

23. 3. - 25. 3. 2015 se v Karlových Varech uskutečnil 20. ročník Celostátního kola soutěže v sólovém zpěvu "Karlovarský skřivánek". V této soutěži, pořádané Mezinárodním pěveckým centrem A. Dvořáka, se soutěžilo v několika kategoriích. Lze říci, že letošní ročník patřil mezi nejúspěšnější, co do počtu soutěžících. O výkonech rozhodovala porota složená z profesorů pražské konzervatoře, dirigentů a známých operních a muzikálových pěvců. Gratulace patří Martinu Jůnovi z 5. A, který si úžasným výkonem vyzpíval 1. místo!!!

Martina Tomášková 

 

 
 

25.3 2015 proběhlo školní kolo 2. ročníku VELIKONOČNÍHO TROJBOJE. Soutěže se zúčastnili vybraní žáci 1. stupně, kteří si zaslouží za své výkony velkou pochvalu. 1. a 2. v každé kategorii postupují do oblastního kola 31.3.2015 od 8.00 hod.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová a Jitka Macháčová 

 

 
 

Dne 24. 3. 2015 se ve školní aule od 13:30 uskutečnil první ročník turnaje ve stolní hře The Hive. Turnaje se zúčastnilo 33 žáků ze 4. až 9. ročníku. (celý článek)

(více foto - fotogalerie)

Vláďa Krejčí 

 

 
 

Ve středu se zúčastnilo 5 děvčat z II. stupně oblastního kola recitace "Carmina". Básně pěkně přednesly Anna Pospíšilová 6. B, Marcela Suchanová 7. A, Pavlína Spilková 8. A, Anna Hanusová a Emma Dědová z 9. B. Anička Hanusová vyhrála ve starší kategorii s básní od Ch. Baudelaira. Gratulujeme nejen jí, ale i ostatním děvčatům k pěkným výkonům.

Hana Ulrichová 

 

 
 

Od 23.3. do 1.4. bude probíhat na naší škole akce "CHCEME MĚNIT NAŠÍ ŠKOLU". Máte možnost změnit prostředí v naší škole pomocí ankety. Rozhlédněte se kolem sebe, co by jste chtěli vylepšit. Své nápady vhazujte na anketních lístcích do krabice u nástěnky parlamentu. Nejlepší nápady budou uskutečněny!

Na nápady se těší Školní parlament 

 

 
 

20. 3. 2015 téměř všichni žáci naší školy pozorovali zatmění Slunce. V 8. A při hodině fyziky předcházela i teoretická příprava...

Jaromír Hes 

 

 
 

19. 3. 2015 se uskutečnilo v Příbrami krajské kolo olympiády ruského jazyka. Jan Šibrava, žák 9.B se umístnil na vynikajícím 2. místě. Gratulujeme!

 

 
 

19. 3. 2015 se konala v MěK v Sedlčanech "Řízková párty", na které byly vyhlášeny výsledky čtenářské soutěže "Sečtělých řízků". Soutěž byla uspořádána pro žáky 5. tříd 1. a 2. ZŠ Sedlčany.  Soutěžili třídy i jednotlivci. Třída 5.B získala v soutěži 2. místo, soutěž jednotlivců vyhrál Lukáš Vejvoda z 5. B.

 

 
 

13. 3. 2015 Pátečního bruslení školní družiny se zúčastnilo 39 dětí...

(více foto - fotogalerie)

 

 
 

V okresním kole soutěže "Finanční gramotnost" se naši žáci umístili na 1. místě. Gratulujeme a držíme palce v krajském kole...

Jana Macháčová

 
 

14. 3. 2015 se děvčata a 1 chlapec z naší školy zúčastnili taneční soutěže "Žij pohybem". Se skladbou SMALL STARS obsadili 3. místo.

(více foto - fotogalerie)

 

Eva Moulíková

 
 

Ve čtvrtek proběhlo školní kolo recitační soutěže.
Z 6.-9. ročníků se zúčastnilo 25 žáků.
I. kategorie:
1. místo- Marcela Suchanová 7. A 2. místo- Jan Zítek 7. A 3. místo-Anna Pospíšilová 6. B čestná uznání- Denisa Mašková 6. B, Hanka Křesinová 6. B, Kateřina Slabová 7. B
II. kategorie:
1. - Anna Hanusová 9. B 2.- Emma Dědová 9. B 3. - Pavlína Spilková 8. A
čestné uznání - Adam Janoušek 8. A, Lucie Černá 8. B, Kristýna Spilková 9. A, Pavel Mošnička 9. B
Všem děkujeme za účast a oceněným gratulujeme.
Do oblastního kola recitace "Carmina" postupují ti, kteří se umístili na 1.-3. místě.
  (více foto - fotogalerie)
                                                          Hana Ulrichová

 
 

ŠD - Městská knihovna "Dobrodružství temné uličky"

(více foto - fotogalerie)

 
 

VESELÉ ZOUBKY V 1. TŘÍDÁCH - 4.3. Tento preventivní program má za cíl naučit děti hravou formou čistit si zuby a seznámit je se zásadami správné péče o chrup. Drogerie dm věnovala dětem taštičky s pomůckami k péči o zuby.

(více foto - fotogalerie)

 

N. Lachoutová, D. Kopřivová 

 

 
 

HLASUJTE pro naše VIDEO!!! a pomůžete nám vyhrát pinpongový stůl... Zapojili jsme se akce v rámci projektu Česko sportuje a nyní potřebujeme vaše hlasy...

 

 
 

Jako každý rok jedou i letos žáci 7. tříd na lyžařský kurz do Harrachova. Sraz je v sobotu 28.2.2015 v 7.00 hod. před školou. Prosíme rodiče, aby se svými automobily neparkovali v ulici Primáře Kareše a umožnili nám tak hladký odjezd. Bydlet budeme v hotelu Skicentrum  v blízkosti skokanských můstků. Fotografie z celého týdne najdete na http://lvvz1zssedlcany.rajce.idnes.cz, nebo vás můžeme pozdravit na online kamerách na http://www.skiareal.com.

 

Jan Koňarik

 
 

27. 2. 2015 proběhlo v knihovně vyhlášení prezentací na téma "Radost a trápení žen". Krásné 2. místo obsadila Pavlína Spilková z 8. A. Gratulujeme.  

(více foto - fotogalerie)

 

Martina Novotná.

 
 

18. 2. 2015 odehrálo mužstvo naší školy krajské kolo florbalového turnaje THINK BLUE CUP v Praze. Tým složený z žáků 3. - 5. tříd obsadil 5. - 6. místo. Výsledky: 1.ZŠ - ZŠ Mšeno 9:2 1.ZŠ - ZŠ Kladno 6:6 1.ZŠ - ZŠ Mladá Boleslav 4:6 .

(více foto - fotogalerie)

 

Petr Novotný

 
 

25. 2. 2015  připravili holky a kluci ze školního parlamentu taneční soutěž. Do soutěže se zapojilo sedm tanečních týmů. Nejvíce bodů a tím i první místo získala skupina Tygři ze 7. A, na druhém místě byla skupina Crazy Dolls a o třetí místo se podělily skupiny Cookies a Dupáci. Obdiv zaslouží především třídní skupiny, které svým nadšením dokázaly nahradit preciznost a secvičení  ostatních tanečních skupin...

(více foto - fotogalerie)  - Kristýna Spilková, fotografka školního parlamentu

 

Jaromír Hes

 
 

18. 2. 2015 žáci mezi sebou přivítali nejmladšího účastníka letošní motoristické soutěže DAKAR 2015 a bývalého žáka naší školy Martina Macíka mladšího. Svým zajímavým vyprávěním doplněným fotografiemi ze závodů jim přiblížil průběh letošního ročníku soutěže.

(více foto - fotogalerie)  

 

Blanka Čížková

 
 

V pátek 6. 2. 2015 se v Mělníku uskutečnilo krajské kolo ve zpěvu Karlovarský skřivánek. Děti soutěžily ve čtyřech kategoriích a před velmi silnou a početnou konkurencí celého středočeského kraje předvedly vynikající výkony. Gratulace patří Elišce Červenkové (5.B) k získání 1. místa a Martinu Jůnovi (5.A)též k získání 1. místa!!!

Blahopřejeme a držíme palce v celostátním kole v Karlových Varech!

Martina Tomášková

 
 

17. 2. 2015 jsme oslavili masopust. V letošním roce jsme zvolili nové pojetí. V tělocvičně jsme si nejen zatancovali, ale i hlasováním vybrali nejhezčí masku...

(více foto - fotogalerie)  

 

Holky a kluci ze školního parlamentu

 
 

29. 1. 2015 jsme rozdávali i sportovní vysvědčení
Naše škola se zapojila do hlavního projektu ČOV Sazka Olympijský víceboj. Žákům, kteří splnili 8 disciplím organizátoři vytvořili sportovní vysvědčení. Děti zjistily své silné a slabé stránky a mohly si porovnat výsledky se svými vrstevníky.
Cílem projektu je motivace všech dětí k pohybu a zdravému životnímu stylu...

(více foto - fotogalerie - 1.AB)      (6.A)

 

Petr Novotný

 
 

28. 1. 2015 Druháci dnes ukončili plavecký výcvik. Poslední lekce byla ve znamení závodů a hodnocení. Nakonec vyhráli všichni. Každý, kdo se kurzu zúčastnil, se totiž posunul v plavání o kousek dál a udělal něco pro své zdraví 20galerie/plavani_2tridy/index.htm"> (více foto - fotogalerie)

 

Jaroslava Rozvoralová

 
 

23.1.2015 mohli vidět kluci a holky z 8. A v hodině fyziky sublimaci suchého ledu - jednu z probíraných změn skupenství.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik

 
 

V úterý 20.1.2015 se uskutečnilo v Příbrami okresní kolo dějepisné olympiády. Naši školu výborně reprezentovali žáci 9.B Anička Hanusová a Honza Šibrava. V konkurenci 24 účastníků ze základních škol a gymnázií obsadil Honza 7. místo a Anička vynikající 1. místo. Postupuje tak zaslouženě do krajského kola, které se uskuteční na Kladně. Gratulujeme.

Blanka Čížková

 
 

Beseda v MěK 21. 1. 2015 na téma Astrid Lingrenová - detektiv Kelle má podezření...

(více foto - fotogalerie)

 

ŠD

 
 

Žáci 8.-9. tříd se zúčastnili školního kola soutěže "Finanční gramotnost". Nejlepších 6 žáků bylo odměněno diplomy, 3 nejlepší žáci postupují do okresního kola.

Jana Macháčová

 
 

19.1.2015 proběhl na naší škole nábor do Dancing Crackers jako součást největšího tanečního projektu v ČR "Tancuj a nedrob". Projektu, jehož cílem je motivovat aktivní formou děti k pohybu a ukazovat jim jiné alternativy trávení volného času. Pod vedením Jaroslava Havelky se holky a kluci seznámili s různými styly street dance a na závěr si všichni společně zatančili na skladbu The Fox od Ylvis.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik

 
 

16. 1. 2015 proběhl ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD, bylo zapsáno 60 budoucích prvňáčků.
Předškolní děti opět přivítal v naší "pohádkové říši", Večerníček, který  dal dětem možnost si vybrat pohádku, do které by se chtěly jít podívat...
V devíti třídách byly připraveny děti z prvního stupně, převlečené za pohádkové bytosti, které s chutí pomáhaly paní učitelce při zápisu předškoláků.
Budoucí prvňáčci také nepřišli zkrátka. Od zápisu si odnášeli dárky nejen vyrobené dětmi 1. stupně a školní družinou....

(více foto - fotogalerie)

 

 
 

15. 1. 2015 jsme připravili pro  budoucí prvňáčky návštěvní den. Předškoláci z okolních školek se seznámili s prvňáčky, vyzkoušeli si jaké to je být před tabulí, i si zaběhali  v naší tělocvičně...

(více foto - fotogalerie)

 

 
 

14. 1. 2015 děvčata ze 7. AB v rámci volitelného předmětu vaření připravila palačinky.  Náplně byly různorodé, od domácí zavařeniny po nutelu s oříšky. Podle chuti si palačinky přizdobily šlehačkou. Mňam...

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná

 
 

16. 12. 2014 se uskutečnila v kulturním domě Vánoční besídka naší školy. Se svým vystoupením se předvedly všechny třídy prvního stupně...

videa na www.youtube.com

1.A    1.B   2.A  2.B  3-5flétny  3.A  3.B  4.A  4.B    5.A  5.B

Zumba-malé hvězdy  Zumba-Santa 

(více foto - fotogalerie)

 

 
 

12. 12. 2014 žáci naší školy se v pátek zúčastnili tradičních soutěží „Borec a Skokan Sedlčan“. Na prvním místě se umístili: Adam Pech, Matěj Kejha, Bára Bartáková, Luboš Hanus, Tereza Kuthanová. Druhá místa vybojovali: Tomáš Pecka, Markéta Mašková, Martin Petřina, Michal Růzha, Katarina Balane. Třetí místa obsadili: Petr Machač, Marcela Suchanová, Daniel Czanyi, Žaneta Bláhová, Natálie Svobodová, Petra Cihelková.

(více foto - fotogalerie)

Tomáš Heller

 
 

10. 12. 2014 v konkurenci 19 škol jsme po kvalitním výkonu obsadili 2. místo v halové kopané okresu Benešov. Ve finále jsme pouze nstačili na ZŠ Dukelská Benešov (3:4). Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen david Čipera, brankářem Pavel Kaderka a střelcem s osmi góly Tomáš Pecka. Na výrazném úspěchu se dále podíleli: M. Kejha, T. Nováček, M. Bláha, T. Svoboda, R. Bareš, V. Procházka

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

 
 

5. 12. 2014 opět po roce naši školu navštívili čerti...

(více foto - fotogalerie)

 
 

4. 12. 2014 se splnilo klukům a holkám ze 4.B jejich přání - mohli spát ve škole. Hráli různé hry, ve skupinách vymýšleli příběhy. Celým spaním je provázel čert Florimon a komenice Tradamila. Moc si spaní užili, i když toho moc nanaspali...

(více foto - fotogalerie)

Hana Paroubková

 

 

   

3. 12. 2014 o vaření v 7. ročníku děvčata domalovávala vánoční perníčky. Můžete se podívat jak se jim to povedlo. Vánoční atmosféra na nás dýchla ze všech stran.

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná

 

 

   

27. 11. 2014 ukončili osmáci plavecký výcvik ve Smilovicích plaváním na čas a hrami ve vodě. Příští týden nezapomeňte vyměnit plavky a ručník za brusle, rukavice a čepici - začínáme bruslit.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik

 

   

25. 11. 2014 se naši šestáci seznámili prostřednictvím besedy s nebezpečím Internetu a sociálních sítí...

 

   

Ve dnech 25. a 26. 11. probíhá na naší škole projekt "Finanční svoboda". Žáci se formou deskové hry a prezentace učí jak hospodařit se svými financemi v celém životě... Obchodují d akciemi, dluhopisy, využívají různá pojištění, pořizují dům, vše jako v reálném životě. Ve fiktivním věku 60ti let hodnotí, jak se zajistili...

(více foto - fotogalerie)  

 

   

20.11. 2014 jsme uspořádali návštění den pro budoucí prvňáčky, kteří si mohli se svými rodiči prohlédnout naší školu. Společně se podívali na první stupeň, do auly, na počítače i keramické dílny. Všude na ně čekaly zajímavé úkoly, které vyžadovaly nejen soustředění ale někdy i vytrvalost ...

(více foto - fotogalerie)   foto Kristýna Spilková, 9. A

Naďa Lachoutová

   

21. 11. 2014 se žáci 7. ročníku zúčastnili interaktivní výstavy "Hry a klamy" v Příbrami.

(více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová

   

21. 11. 2014 jsme připravili "větrníkový den" Celá akce vznikla na podporu evropského projektu pro cystickou fibrozu. Prostřednictvím školního parlamentu jsme zapojili všechny děti naší školy. Poděkování zasíláme firmě Spálenský, která připravila dřevěné lišty,  deváťákům, kteří pomáhali našim nejmenším prvňáčkům s přípravou větrníků a vlastně všem, kteří se do projektu zapojili...

(více foto - fotogalerie)

za školní parlament Hana Paroubková, Jaromír Hes

   

Od 19. 11. 2014 jezdí děti z 2. A, 2. B a 4. A na plavecký výcvik do Příbrami....

(více foto - fotogalerie)

 

   

Jako koždoročně, tak i letos se pomalu, ale jistě blíží Vánoce. A tak v rámci předmětu Domácí nauky - vaření již nyní začínáme péct vánoční perníčky. Děvčata si již přinesla připravené těsto a pustila se do práce. Nápaditost formiček byla veliká a dívkám to velmi šlo. Uvidíme, jak se perníčky povedou nazdobit.

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná.

 

   

Řemeslná soutěž pro žáky 9. tříd "ZKUSME SI TO", která proběhla 19. 11. 2014, byla velice inspirační. Žáci si vyzkoušeli nakreslit cop, pracovat se sekerou, namalovat perníček, svázat kytici, obložit chlebíček a vyrobit jmenovku z plechu. Nejzručnější byli odměněni diplomy a malým dárečkem.
Výsledky:
1. Nistorová Radka
2. Hejlová Barbora
3. Šváb Tomáš
Gratulujeme.

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná.

   

12. 11. 2014 se uskutečnila beseda9. ročníků k 25. výročí Sametové revoluce s tehdejším účastníkem studentské demonstrace Slavomírem Blochem.

(více foto - fotogalerie)

Blanka Čížková

   

12. 11. 2014 Florbalový turnaj 6.-7. tř. (okrsek Sedlčany) v tělocvičně. Chlapci a dívky 1. ZŠ vyhráli a postoupili na okresní finále na Dobříš.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

6.11.2014 pořádala naše škola i druhý turnaj Coca-Cola cupu. Naši chlapci nestačili na týmy Benešova a Vlašimi. Porazili jsme pouze Sedlec Prčici. Po zásluze postoupila ZŠ Dukelská Benešov.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

5. 11. 2014 Halová kopaná Benešov. Chlapci 1. ZŠ zvíttězili v první skupině a postupují na finálový turnaj. Nejlepším hráčem a střelcem byl vyhlášen M. Kejha a brankářem  P. Kaderka.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

4. 11. 2014 Krajské finále ve florbale (4. - 5. tříd) Ve finále v silné konkurenci obsadili naši žáci 7-8. místo ve středočeském kraji.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

31. 10. 2014 jsme pořádali okrskové kolo ve florbale 8.-9. tříd. Do finále na Dobříši postoupili chlapci 1. ZŠ Sedlčany a dívky z ZŠ Propojení.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

Gumičkování nás baví,  proto jsme uspořádali malou výstavu našich výrobků v 5. oddělení ŠD. Nejvíc náramků a výrobků přinesla Maruška K. z 5.B, Tomáš P. z 5.B a nejsložitější výrobek - Poník byl Lenky š ze 4.B.

(více foto - fotogalerie)

ŠD

   

A JE TO... V pátek 7. 11. 2014 jsme se zúčastnili soutěže v technických dovednostech na SOU Červený Hrádek, pořádané pro okolní školy našeho regionu. Soutěž proběhla v několika kategoriích a vhledem našim úspěchům jsme si odnesli i titul nejlepší škola. Pochavalu si zaslouží celý náš tým, který tvořili kluci z kroužku Hrajeme si s řemesly II, Dan Kaprál, JIrka Habart, Zdenda Barták, David Míka, Tomáš Sýkora, Martin Houdek, Martin Soukup, Jindra Kolín a nejmladší Míla Kubec....

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes

   

V pátek 7. 11. druháci ze ŠD poznávali ovoce a zeleninu z našich zahrádek. Soutěž pro ně připravily děti z 3. oddělení. 1. místo obsadil Pavel Herma, 2. Petr Pudil a 3. Fanda Plachý, Elenka Burdová a Pepa Spilka.

Dýně ze školního pozemku se přestěhovala ke vhchodu do školy. Nazdobili ji a vydlabali čtvrťáci v ŠD.

(více foto - fotogalerie)

ŠD

   

7.11.2014 jsme ukončili sběr starého papíru. O velké přestávce proběhlo slavnostní vyhlášení třech nejlepších tříd a zástupci parlamentu jim předali sladké odměny...

Děkujeme všem rodičům i dětem, kteří nám přinesli starý papír i těm, kteří pomáhali...

 

(více foto - fotogalerie)

Za školní parlament Hana Paroubková a Jaromír Hes

 

   

31.10.2014 pořádala 1. ZŠ okrskový turnaj žáků 8.-9. tříd ve florbale. Naši chlapci zvítězili a postupují na okresní finále na Dobříš. Dívky skončily třetí..

(více foto - fotogalerie

Petr Novotný

   

23.10.2014 žáci 4.-5. tříd postoupili do Příbrami na krajské finále poháru hejtmana Středočeského kraje ve florbalu do Kladna. Ve finále porazili sportovní škou Březové Hory na nájezdy 1:0

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný

   

V úterý 21. 10. si děti užily pěkné odpoledne s ukázkami výcviku psů kynologickéko klubu Sedlčany...

(více foto - fotogalerie

   

Vyrobíme draka ze špejlí a papíru, je to natotata, už se točí ve víru... ŠD 2. oddělení

(více foto - fotogalerie

   

Všechno je jednou poprvé. Setkání prvňáčků se spisovatelkou Petrou Braunovou v Městské knihovně...

(více foto - fotogalerie

   

Ve čtvrtek 23.10.2014 se 55 žáků naší školy zúčastnilo exkurze do Národního parku České Švýcarsko. Během dopoledne děti vysazovaly mladé rybky lososa obecného do říčky Kamenice. Informace a fotografie o této akci můžete najít na internetové adrese www.navratlososu.cz. Odpoledne žáci absolvovali kratší výšlap k Malé Pravčické bráně.

(více foto - fotogalerie)

Tomáš Heller

   

Úterý 21. 10. 2014 patřilo v 5.AB hvězdám. Žáci navštívili Planetárium v Praze s programem "vesmír kolem nás...

(více foto - fotogalerie)

Jana Matoušková

   

Žáci 5. tříd se zúčastnili v Městské knihovně vyhodnocení soutěže Malý spisovatel a ilustrátor. Ze zúčastněných škol vyhrála třída 5. A z naší školy...

(více foto - fotogalerie)                

   

15. 10. 2014 Lesní pedagogika u nás ve škole. "O lese se učit v lese". Tímto heslem zahájili žáci 3. ročníku středeční ráno. S pracovnicí Lesů ČR Zdeňkou Hajlekovu se vydali do blízkého lesa. Zábavno formou se dozvěděli mnoho nových poznatků z přírody a učili se les vnímat všemi smysly...

(více foto - fotogalerie)   

    Dana Šestáková a Iveta Reinischová  

   

Kluci a holky z 8.A zkoušeli v hodinách pracovních činností fotit poprvé v režimu sport. Podívejte se na jejich nejzdařilejší fotografie...

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik  

   

10. 10. 2014 Dnešní noc strávili členové školního parlamentu ve škole. I letos zahájil náš školní parlament svojí činnost spaním ve škole. Sešli jsme se téměř všichni. Přivítali jsme nové kluky a holky, pobavili se při hraní seznamovacích her a pak se pustili do práce, tajnými volbami jsme zvolili předsedu a místopředsedu a "rozebrali si" další důležité funkce. Domlouvali jsme se na dalších akcích, vytvořili novou nástěnku a spoustu dalších materálů.  Strávili jsme tak společně několik příjemných hodin. Jsme zatím plni nadšení a chuti. Doufáme, že nám to vydrží co nejdéle!!!

(více foto - fotogalerie)                   H. Paroubková a J. Hes  

   

10. 10. 2014 Na posledním školním parlamentu vznikl nápad jak vylepšit okolí naší školy. Tak jsme projekt 72 hodin rozšířili o malování zábradlí, kterého zúčastnila více jak dvacítka dobrovolníků z naší školy...

(více foto - fotogalerie)

H. Paroubková a J. Hes  

   

10. 10. 2014 Projekt 72 hodin je zpět...
Opět po roce jsme se zapojili do celorepublikového projektu. Stejně jako v loňském roce jsme sbírali staré elektrospotřebiče a víčka...

(více foto - fotogalerie)

H. Paroubková a J. Hes  

   

9. 10. 2014 pořádala naše škola okrskové kolo v minikopané. Po třech vítězných zápasech jsme postoupili na okresní finále do Příbrami.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný  

   

 2. 10. jsme pořádali 21. ročník vytrvalostního běhu na dráze. Zúčastnilo se 135 dětí z 9 škol našeho regionu. Soutěžili na tratích od 500m do 1500m.
Naši nejlepší žáci:
1.-3. třída - 2. Adam Sobotka, 3. Patrik Velebil.
4.-5. tř. 1. Adam Pech, 1. Barbora Bartáková,  3. Veronika Samcová.
6.-7. tř. 1. Natálka Svobodová, 2. Katarina Balane.
8.-9. tř. 2. Markéta Chocholoušková.
 Tři nejlepší  v každé kategoriiobdrželi diplom a věcné ceny.

(více foto - fotogalerie)                           Milena Hellerová

   

30. 9. 2014 se uskutečnilo 1. kolo školní T-ballové ligy v kategorii 4. - 5. tříd. Družstvo našich čtvrťáků a páťáků v turnaji ani jednou neprohrálo a obsadilo krásné 1. místo. Naši školu vzorně reprezentovali Petr Macháč, Tomáš Pípota, Kuba Bartoš, Jirka Mejsnar, Adam Pech, Dominik Krbec, Bára Bartáková, Adéla Sedláčková, Žaneta Bláhová, Verča Švecová, Lucka Šimáková a Tereza Tůmová. Turnaj bude pokračovat na jaře příštího roku, kdy se uskuteční jeho 2. kolo.

(více foto - fotogalerie) >

Jan Koňarik  

   

30. 9. 2014 naše škola pořádala kvalifikační turnaj CocaCola Cup. V konkurenci 4 škol jsme 3x zvítězili a postupujeme do dalších bojů...

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný  

   

29. 9. 2014 přijeli do naší školy spolupracovníci společnosti PENNY market. S dětmi ze 4.B natočili dva krátké příběhy, které si děti samy vymyslely. Použily k tomu rekvizity PENNY městečka. "Filmy" budou umístěny do soutěžní galerie PENNY. Kluci a holky si dvě hodiny s filmem moc užili.

(více foto - fotogalerie)

Hana Paroubková  

   

26. 9. 2014 se uskutečnilo 1. kolo školní T-ballové ligy v kategorii 6. - 7. tříd, kterého se zúčastnilo naše družstvo s bilancí 1 výhry a 2 proher. Naši školu vzorně reprezentovali Daniel Csányi, Lukáš Petržílka, Martin Jirák, Michal Růzha, Ondra Weigert, Honza Vokrouhlík, Natálka Svobodová, Anička Sameková, Marcela Suchanová, Adéla Bürgerová, Katarina Balane a Tereza Dvořáková. Celkové výsledky budou známy na jaře příštího roku, kdy proběhne 2. kolo turnaje.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik  

   

25.9.2014 se konalo Okresní kolo přespolního běhu v Příbrami. Výborné výkony předvedli Adam Pech a Barbora Bartáková z 5.A, kteří vybojovali 2. místa. Všem ostaním děkuji za výbornou reprezentaci naší školy. 

(více foto - fotogalerie)

M. Novotná  

   

24.9.2014 se 20vybraných žáků zúčastnilo exkurze do štoly Josef ve Smilovicích.Na žáky čekala 2 km procházka s odborným výkladem o historii a současné činnosti Centra experimentální geotechniky. 

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný  

   

24. 9. 2014 se uskutečnilo 1. kolo školní T-ballové ligy v kategorii 2. - 3. tříd. Po výborném výkonu obsadilo družstvo třeťáků celkové 1. místo, když porazilo ZŠ Dublovice i ZŠ Propojení. Naši školu vzorně reprezentovali David Nováček, Vašek Křesina, Filip Šabat, Kuba Mašek, Adam Vybíral, Adam Sobotka, Simona Masnicová, Zuzana Peštová, Lucka Pípotová, Lída Křesinová, Natálka Gulášová a Kateřina Hanáková. Přeji všem mnoho úspěchů a sportovního nadšení i ve 2. kole, které se bude konat na jaře příštího roku. 

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik  

   

16.9.2014 nás navštívili lektoři projektu Sport bez předsudků. Jedná se o sportovně společenský projekt zaměřený na prevenci kriminality a patologických jevů. 300 dětí se seznámilo se základy atletiky, ragby a fotbalu. Akce proběhla v areálu Pegas.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný  

   

Ve dnech 4.-6. 9. 2014 se Matěj Bláha, žák 9.A účastnil republikového finále OVOV v Praze. Jedná se o desetiboj složený z atletických a silových disciplín. Soutěže probíhaly dva dny za přítomnosti bývalých olympijských vítězů, mistrů světa či Evropy, kteří závodníkům pomáhali, starali se o ně, radili, jak se na závod připravit. Tak se soutěžící mohli setkat s legendami našeho sportu - Čáslavskou, Zátopkovou, Bugárem, bratry Svojanovštími, Mohejlkem a dalšími. (celkem pře 70 olympioniků) Matěj bojoval velmi dobře, umistnil se v první třetině ze 150 dětí ve své kategorii. Odměnou mu byl nejen výkon na hranici svého osobního rekordu, ale také sportovní oblečení v hodnotě přes 2000 Kč.   (více foto - fotogalerie)

Milena Hellerová
 

   

Několik tříd z naší školy se závěr školního roku zapojilo do výtvarné soutěže „Ty a školní oběd“. Nás potěšilo, že mezi nejlepších 20 autorů byly vybrány 3 práce našich dětí – Martiny Kaprálové z 5. třídy, Nikolky Bursíkové a Andrejky Dvořákové z loňské 3. B.
Blahopřejeme

Hana Paroubková
 

   

2. 9.-8. 9. 2014 proběhl na Častoboři již tradiční adaptační kurz pro žáky 6. tříd. Společně se svými třídními učiteli Bětkou Strýčkovou a Láďou Krejčím prožili holky a kluci čtyři dny v přírodě, kde bylo cílem především utvářet vztahy v nově se tvořícím kolektivu dětí, zvyšovat schopnost pracovat v týmu nebo posilovat samostatnost a sebevědomí...

(více foto - fotogalerie - foto Kristýna Spilková 9.A)

(foto - čtvrtek rodiče, lodičky  a pátek)

Jaromír Hes 

   

První den ve škole... 

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes  


 

 

   

O prázdninách 6. července se několik úspěšných výtvarníků z naší školy zúčastnilo exkurze do bavorského Plattlingu. Do soutěže na téma sv. Jan Nepomucký se zapojili žáci 4., 5. a 6. tříd. V Plattlingu si prohlédli místní muzeum a výstavu k výročí sv. J. Nepomuckého, kde byly vystaveny i jejich práce. Také navštívili městské zahrady, koupaliště a stezku korunami stromů v Národním parku Neuschonau.

(více foto - fotogalerie)

Hana Ulrichová  


 

 

   

26. 6. 2014 proběhlo slavnostní vyřazení deváťáků a páťáků, kteří odchází na víceleté gymnázium...

Zájemci o fotky a video - napište mi  a v září se ozvu až bude vše připravené.

(více foto - fotogalerie)

poslední den 9.A...

Jaromír Hes


 

 

   

„ Každá škola má svůj konec,
jako měla začátek.
A co skončí, to už nikdy Nejde vrátit nazpátek…!“
Žáci 1. stupně se v KDJS rozloučili se školním rokem 2013/2014. Každá třída si pro ostatní připravila krátké vystoupení, byli oceněni žáci, kteří během roku reprezentovali naší školu v různých soutěžích. Rozloučili jsme se slovy : „I když máme školu rádi, prázdniny jsou lepší!“

AHOJ V ZÁŘÍ !!!     (více foto - fotogalerie)

 H. Paroubková a E. Moulíková

   

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



školní rok 2015/2016

Informace 1.9. - 4.9.

úterý
- 8:00 nástup do školy
- 6. třídy odjezd na Častoboř, návrat v pátek

středa

čtvrtek

18:00 6. třídy - návštěva rodičů na Častoboři

pátek


školní rok 2014/2015

Informace 22.6. - 26.6.
Úklid okolí školy 6.A


Všem žákům přejeme příjemné prázdniny a vycházejícím deváťákům šťastný začátek na nové škole zaměstnanci školy


Pondělí – 22.6.
Výlet – 7. A
Častoboř


Úterý -23. 6
Výlet – 7. A
Častoboř


Čtvrtek – 25. 6.
Slavnostní vyřazení žáků 9.a 5. r.
/KDJS-kinosál, 15,00/
Děti dětem
/I. st., KDJS, dopoledne/


Pátek – 26. 6.
Ukončení škol. roku 2014/15
Rozdávání vysvědčení
 

Informace 15.6.-19.6.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí -15. 6.
Výlet – 8. A
/Monínec/
Výlet – 8. B


Úterý – 16. 6.
Finanční gramotnost
/8,00-9.A, 9,00-9.B hod./
2. světová válka
/5.roč.,od 13,00, měst. Knihovna/
Recitace na vyřazení dětí z MŠ
/2. A, 15,00, KDJS/
Výlet – 8. B


Středa – 17. 6.
Literárně-historická exkurze
/Praha, 8,00/
Exkurze pro žáky navštěvující náboženství


Čtvrtek – 18. 6.
Divadlo- Dublovice
/I.st., 9,00, KDJS, 20,-Kč/


Pátek – 19. 6.
T-ballový turnaj
/7.-8. roč./
 

Informace 8.6.-12.6.
Úklid okolí školy: 9. A

Úterý-9.6.
Hluboká n. Vltavou
/výlet 5. A,B/


Středa – 10. 6.
Ostrá nad Labem
/výlet 4. A,B/
Techmanie Plzeň
/výlet 6. B/


Čtvrtek - 11. 6.
Výlet – 3. roč.
/Dopravní hřiště Štětkovice,
Ekofarma Votice/
Pasování prvňáčků
/1. A-9,00, 1. B- 10,30/
Počepice /výlet 7. B/
Křest Potkávací zdi
/9. B, 12,00, měst. knihovna/


Pátek – 12. 6.
Výlet 6. A
/Příčovy/
Exkurze- Sezimovo Ústí
/8. roč./

 

Informace 1.6.-5.6.
Úklid okolí školy: 8. B


Pondělí – 1. 6.
Den dětí
/Film. představení-I.st.-8,00,II.st.-10,00, 20Kč/
Florbalový turnaj
/8,00-9,30, 8.-9.r.-chlapci, tělocvična/


Úterý – 2.6.
Konzultační odpoledne
/15,00 – 16,00/
Přednáška finanční gramotnost
/9.r., 8,00-10,00/
Za jeden rok o veliký skok
/1.roč., 15,00-16,00 hod./


Středa – 3. 6.
Sběr víček /parlament/
Měst. knihovna
/Kyberšikana, 8.A-8,00,8,B-10,00/
Florbal
/2. ZŠ, 8,00-13,00 hod., výběr 8.-9.r./


Čtvrtek – 4. 6.
Atletická všestrannost
/1. – 5. r./

Pátek – 5. 6.
Divadlo Kamýk- Rumprcimprcampr
/I. stupeň, 9,00/

Informace 25.5. - 29.5.
Úklid okolí školy 8.A
Úterý -26. 5.
Městská knihovna
/pořad o V. Havlovi, 9.A-8,00,9.B-10.00/
Školní výlet
/5. A,B/


Středa – 27. 5.
T-ball
/ 1.-3.r./

Soutěž „Zasáhni“
/střelba, výběr 8.-9. r., SOU Bezručova
8,00-12,00/


Čtvrtek – 28. 5.
Výlet- 3. A,B
/Plzeň-Technománie/
Výlet – 1.A,B
/Zámek Radíč/
T – ball
/4.-5.r./
Muzejní noc
/5.A-8,30, 5. B-9,00, 4.A-9,30,4.B-10,00/


Pátek – 29. 5.
T – ball
/6. – 7. r. /

 

Informace 18.5.-22.5.
Úklid okolí školy 7.B


Pondělí -18. 5.
Výlet – 9. A, B
/Tepfaktor+bazén Měřín/


Úterý – 19. 5.
Plavání 1. A, B


Středa – 20. 5.
Dublovický slavík
/8,00, Dublovice/

Informace 11.5.-15.5.
Úklid okolí školy: 7. A


Pondělí-11.5.
Focení tříd
/ II. stupeň/

Úterý-12.5.
Plavání 1. A, 1. B
Aj divadlo
/výběr 7.-9.r./
Pohár rozhlasu
/6.-7.r., dívky-Příbram, chlapci-Dobříš/


Středa – 13. 5.
Pythagoriáda
/okres. kolo, 14,00, GaSOŠE/


Čtvrtek - 14. 5.
Sedlčanská vonička-ZUŠ
/KDJS, 10,15 hod., 2.-4.r./
Pohár rozhlasu
/8.-9.r./


Pátek – 17. 4.
Vernisáž výstavy
„Sv. Jan Nepomucký“
/KDJS, 15,00/
Focení tříd
/náhradní termín/
Končí recyklohraní

 

 

Informace 4.5.-8.5.
Úklid okolí školy: 6. B


Úterý – 5.5.
Plavání 1. A, B

Ping-pong show
/9,00-15,00, zábavný pořad za vítězství školy v soutěži „Všichni za stůl“, výběr žáků 3.-9.r./


Mc Donald´s
/okr. kolo Dobříš, 1.-3. r./


Středa – 6. 5.
Sběr víček
/parlament – 7. r./
Mc Donald´s
/okr. kolo Příbram, 4.-5. r./


Čtvrtek – 7. 5.
Focení tříd
/I. stupeň/


Pátek – 8. 5.
Státní svátek
 

Informace 27.4. - 1.5.
Úklid okolí školy 6.A
Pondělí – 27. 4.
Exkurze- Londýn
/26.-30.4., výběr 6.-9. tř.,info-p. Hellerová/
Biologická olympiáda
/okres. kolo, Příbram/


Úterý -28. 4.
Plavání 1. A, 1.B

Středa – 29. 4.
MC Donald´s Cup
/ 4.-5. tř., Taverny 8,00 – 12,00
Info p. uč. P. Novotný, v případě nepřízně počasí – škol. tělocvična/

Čtvrtek – 30. 4.
Pálení čarodějnic
/škol. družina, hřiště Tatranu, 13,00-14,30/


Pátek – 1. 5.
Státní svátek

Informace 20.4.-24.4.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí -20. 4.
Den Země
/Projekt I. stupně, 8,00 – 12,25/
Projekt – II. stupeň
Finanční gramotnost
/8, 00 – 14,40/


Úterý – 21. 4.
Plavání 1. A, B

Měst. knihovna
9. B – 8,00 9. A – 10,00


Středa – 22. 4.
Měst. knihovna
5. B – 8,00 5. A – 10,00
MC Donald´s Cup
/1. - 3. tř., 8,00 -12, 00, Taverny, v případě nepřízně počasí – škol. tělocvična/
Pedagogická rada
/hodnocení za 3. čtvrtletí/


Čtvrtek – 23. 4.
Biologická olympiáda
/okres. kolo/
SRPDŠ
14,30- schůzka tř. důvěrníků
15,00 – tř. schůzky I. st.
15,30 – tř. schůzka II. st.


Sobota – 25. 4.
Žij pohybem
/soutěž-zumba/
 

Informace 13.4.-17.4.
Úklid okolí školy: 9. A

Úterý-14.4.
Plavání 3. A, 3. B

Čtvrtek - 16. 4.
Prevence agrese
/6. B, 9,00-12,30, aula/
První pomoc pro prvňáky
/ 1.A – 9,55 1. B – 10,40/

Pátek – 17. 4.
Příprava na Projekt /II. st./
/2. vyuč. hod./
Měst. knihovna
4. B- 8,00 4. A – 10,00


 

Informace 6.4.-10.4.
Úklid okolí školy: 8. B


Pondělí – 6. 4.
Velikonoční pondělí


Úterý – 7.4.
Sběr papíru 7.-10.4.
/na škol. dvoře, 7,00-7,45,
škol. parlament/
Přednáška- 2. sv. válka
/škol. aula, 9. B - 9,55/
Plavání 3. A, B


Středa – 8. 4.
Turnaj ve vybíjené
/1.-3. tř./
Sběr víček
/škol. parlament-4.+9.r./
Přednáška- 2. sv. válka
/škol. aula, 8. B - 9,00/
Koncert – Marimba
/KDJS, 4.-9. r., 10,30, 35,- Kč/


Čtvrtek – 9. 4.
Vybíjená 4.-5. r.
Prevence agrese
/6. A- 9,00-12,30, aula/


Pátek – 10. 4.
KMD-Praha
/Divadlo Hybernia/

Informace 30.3. - 4.4.
Úklid okolí školy 8.A

Pondělí – 30. 3.
Hudební pořad
Písničky ze škatulky-I. st., 10,00 hod.
Vývoj svět. Rocku-II. st., 11,15 hod
/KDJS, 45,-Kč/


Úterý -31. 3.
Plavání 3. A, 3.B
Velikonoční trojboj
/oblast. Kolo, 8,00-11,00 hod./
Městská knihovna
/8.B-8,00 8. A-10,00/


Středa – 1. 4.
Měst. knihovna
/3.B-8,00 3.A-10,00/
Přednáška-2. sv. válka
/škol. aula, 8. A-10,00/

Čtvrtek - 2.4.
ŠD- výlet do svíčkárny
/Šestajovice, 7,30-15,00/


Velikonoční prázdniny
/2. 4. - 6. 4./

Informace 23.3.-27.3.
Úklid okolí školy 7.B


Pondělí -23. 3.
Městská knihovna
/7. A- 8,00 7. B- 10,00/
Celostátní kolo ve zpěvu
„Karlovarský skřivánek“
/Karlovy Vary, 23.-25.3./


Úterý – 24. 3.
Den vody- soutěžní pořad
/5.A,7.B-8,00 6.A,5.B-9,20 6.B,7.A-10,40 škol. dvůr, při špatném počasí škol. tělocvična 20,-Kč/
Plavání 3. A, B
Divadlo Spejbla a Hurvínka
/2. A, B/
Beseda a autorské čtení
/s M. Vítkovou pro 1. A,B/

Středa – 25. 3.
Velikonoční trojboj
/škol. kolo, 8,00-11,30/
Carmina – recitační soutěž-2. st.
/2. ZŠ, 8,30 hod./


Čtvrtek – 26. 2.
Sedlčanská růže
/oblastní kolo v recitaci, 1. st./


Pátek – 27. 3.
Konec plavání pro 2. st.
Beseda s Městskou policií
/3.+4. roč., od 10,00 hod./
PŘIPRAVUJE SE
Sběr papíru - 7.-10.4.

Informace 16.3.-20.3.
Úklid okolí školy: 7. A


Pondělí – 16. 3.
Městská knihovna
/8,00 -7. A 10,00 – 7. B/


Úterý-17.3.
Plavání 3. A, 3. B
Hudebně pohybové divadlo
/Praha, 4. A, B, 8,00-15,00/
Beseda s horolezcem Říhou
7. A, 10,00 měst. knihovna


Středa – 18. 3.


Čtvrtek - 19. 3.
Řízková párty
/Měst. knihovna – 5. tř., 10,00/
Krajské kolo dějepisné olympiády
/Kladno, reprezentuje A. Hanusová 9. B/
Krajské kolo olympiády v ruském jazyce
/Příbram, reprezentuje J. Šibrava 9. B/


Pátek – 20. 3.
V hodinách Tv pokračuje na 2. stupni bruslení

 

Informace
9.3. - 13.3. 2015
Úklid okolí školy 6.B

Pondělí – 9. 3.
Začátek bruslení
/2. stupeň v Tv/


Úterý -10. 3.
Plavání 3. A, 3.B


Středa – 11. 3.
Měst. knihovna
/6. A – 8,00 6. B – 10,00/
Městská knihovna
/ŠD, 13,00/


Čtvrtek - 12.3.
Školní kolo recitace
/2. st., 3.-4. vyuč. hod./
 

Informace 2.3.-5.3.
Úklid okolí školy: 6. A


Pondělí – 2. 3.
LVVZ – 7. r. – Harrachov
/28.2.-7.3./
Měst. knihovna
/2. B- 8,10 2. A – 10,00/


Úterý – 3.3.
Konzultační úterý
/15,00-16,00/
Plavání – 3. A, 3. B
Školní parlament
/7. vyuč. hod. –aula/


Středa – 4. 3.
Sběr víček
/Parlament, 5.+9. tř./
Veselé zoubky
/1. tř., dm-market/


Sobota – 7. 3.
Návrat 7.roč. z LVVZ
/14,00-15,00/

 

Informace 23.2.-27.2.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí -23. 2.
KMD- Rokoko-Praha
/12,30 z autobus. nádraží/


Úterý – 24. 2.
Plavání – 3. A, 3. B
Autorské pohádky
/měst. knihovna
1.A-8,10 1. B-10,00/


Středa – 25. 2.
Taneční soutěž
/Parlament, 13,30-15,00, tělocvična/


Čtvrtek – 26. 2.
Představení ZUŠ
Sv. Ludmila/KDJS, 8. tř., 11,30/
Bruslení – ŠD
/13,00-14,30/


Sobota – 28. 3.
Odjezd na LVVZ – 7. r. – Harrachov
/info p. uč. P. Novotný,
28.2.-7.3. /


Informace 16.2.-20.2.
Úklid okolí školy: 9.A
Úterý-17.2.
Plavání 3. A, 3. B
Masopustní úterý
/soutěž masek-organizuje parlament+ŠD/
Zeměpisná olympiáda
/okres. kolo-Příbram/


Středa – 18. 2.
Florbal-krajské kolo
/Praha, 7.00-16,00, 1.-5. tř./


Čtvrtek - 19. 2.
Olympiáda v anglickém jazyce
/okres. kolo, Příbram/

týden od 2.2. - 6.2. 2015
Úklid okolí školy 8.B

Úterý -3.2.
Plavání 3. A, 3.B
Středa – 4.2.
Školní sběr víček
/zajišťuje parlament 6. roč./
Čtvrtek - 5.2.
Okres. kolo olympiády v čj
/DDM Příbram, 8,00/


Pátek – 6.2.
Kraj. kolo pěvecké soutěže
„Karlovarský skřivánek“
/Mělník, info p. uč. Tomášková/

Jarní prázdniny
9.2.-13.2.



 

týden od 26.1.-30.1.
Úklid okolí školy: 8. A

Úterý – 27.1.
Školní parlament
/5. hod., aula/

Středa – 28. 1.
Plavání 2.A, B
Turnaj ve volejbale
/tělocvična/

Čtvrtek – 29. 1.
Rozdávání pololetního vysvědčení
/4. hod.-I. st., 5. hod.-II. st./
Pátek - 28. 11.
Pololetní prázdniny

týden od 19.1.-23.1.
Úklid okolí školy 7.B


Úterý – 20. 1.
Okresní kolo dějepisné olympiády
Příbram, 8,00, info p. uč. Čížková

Středa – 21. 1.
Plavání 2. A, B
Pololetní porada
/ukončení klasifikace za I. pololetí/

 

týden od 12.1.-16.1.
Úklid okolí školy: 7.A


Pondělí – 12.1.
Městská knihovna
/2. B-8,00 2. A-10,00/


Úterý-13.1.
Schůzka škol. parlamentu
/2. vyuč. hod./


Středa – 14. 1.
Plavání 2. A, B
Olympiáda Aj
/škol. kolo, I.+II. Kategorie, 8,00-9,00/
Měst. knihovna
/1.A-8,00 1. B-10,00/


Čtvrtek - 15. 1.
Beseda budoucích vyučujících
1. ročníků s rodiči předškoláků
/15,30 hod., školní aula/


Pátek – 16. 1.
Zápis do 1. tříd
/od 14,00 – 17,00/
13:00 - 14:30 ŠD bruslení

 

týden od 5.1.-9.1. 2015
Úklid okolí školy 6.B


Nový rok 2015 plný úspěchů, spokojenosti a pevného zdraví Vám přejí zaměstnanci školy


Úterý -6.1.
Konzultační - 15,00-16,00

 
Čtvrtek - 8.1.
Zítra to roztočíme, drahoušku
/ochotnické divadlo/
/7.-8. r., KDJS, 40,- Kč, od 9,00 hod./

 

týden od 8. 12. -12. 12.
Úklid okolí školy: 9.B
Pondělí – 8. 12.
Zkouška na vánoční besídku
/1.-3.r.-9,00 4.-5.r.-10,00 v tělocvičně/
KMD-Praha /odjezd 12,30,info-p.uč.Kodetová/
Středa – 10. 12.
Halová kopaná-Benešov
/8.-9.r., finále, 6,30-15,00/


Historie Vánoc
/představení Zuš, KDJS od 10,15-1.A,B, 3. A,B, 4. A/



Čtvrtek - 11. 12.
Divadlo-Kamýk /v KDJS/
/Princezna ze mlýna, 1.st., 9,00 hod., 20,-Kč/
Prevence závislostí
/aula, 7.A+6.A -8,00,
6. B+7.B -10,00
6.r.-vztahy a prevence agresivity a šikany
7.r.-drogová závislost/
Zrušeno bruslení – 8.A,B

Pátek – 12. 12.
Skokan a Borec Sedlčan
/4.-9.r., 2. ZŠ Sedlčany/
Bruslení – 4. A,B

týden od 1.12.-5.12.
Úklid okolí školy 9.A
Pondělí- 1. 12.
2. st.-v hodinách Tv začíná bruslení

Úterý -2.12.
Konzultační úterý - 15,00-16,00
Středa- 3.12.
3. roč.-bruslení
Plavání – 2. A,B + 4. A
Čtvrtek - 4.12.2014
4.B - spaní ve škole
Pátek- 5. 12.
4.AB bruslení
Mikuláš a čerti
/školní peklo/
 

týden od 24.11.-28.11.
Úklid okolí školy: 8. B

Pondělí - 24.11.
Městská knihovna/1.A–8,10 1. B–10,00/


Úterý – 25.11.
Přednáška o kyberšikaně
/6. roč., 4.-5. vyuč. hod./
Finanční svoboda
/8. B celodenní projekt, aula/

Středa – 26. 11.
Finanční svoboda/8. B-celoden. projekt/ Háčkování duté šály/pro zájemce, v aule od 14,00, s sebou silnější příze+háček podle síly příze/
Školní kolo dějepisné olympiády
/8. -9. r., 5.-6. vyuč. hod.,učeb. Nj/

Čtvrtek – 27. 11..
Florbalový turnaj
/1. -5. roč., Příbram, 7,00-15,00/
Školní kolo olympiády v čj
/8.-9.r., 3.-4. vyuč. hod., knihovna/

Pátek - 28. 11.
Končí v hodinách Tv plavání ve Smilovicích pro 2. st.

 

týden od  17.11. -21.11.
Úklid okolí školy: 8. A


Pondělí – 17. 11.
Státní svátek


Úterý 18. 11.
Pro 6. A,B zrušeno plavání/Tv/
/nenahrazuje se/
Florbal-6.-7.r.
/okres. kolo Dobříš/

Středa – 19. 11.
Městská knihovna
5. B – 8,00 5. A – 10,00
„Zkusme si to“
/výběr z 9. r., SOU Bezručova, Sedlčany/

Čtvrtek - 20. 11.
Návštěvní den pro předškoláky
/od 15,00 /
Florbal 8.-9. r.-chlapci
/okres. kolo, Dobříš/
Pro 8. A,B zrušeno plavání /Tv/,/nenahrazuje se/

Exkurze Národní technické muzeum Praha
/8.-9. r., info p. uč. Hes/

Pátek – 21. 11.
Větrníkový den/celá škola/

Hry a klamy
/interaktivní výstava Příbram,
7. roč., 9,00-13,00, info p. uč. Macháčová, Heller//


PŘIPRAVUJE SE
Středa 26.11.-háčkování duté šály
zájemci se nahlásí do 25.11. v 5. A




 

týden od 10.11-14.11.
Úklid okolí školy 7.B


P
ondělí – 10.11.
Začátek plavání pro 2. st.
/Smilovice, 3 týdny/


Úterý – 11.11.
Informační schůzka se zástupci středních škol a učilišť
/pro rodiče a žáky 9. r., od 15,30 v kinosále KDJS/


Středa 12. 11.
Měst. knihovna Sedlčany
/2. A – 8,00 2. B – 10,00/
SAMETOVÁ REVOLUCE
Beseda s účastníkem událostí
S. Blochem /školní aula, 9. r., 10,00 hod./
Beseda v knihovně
/školní družina/


Čtvrtletní pedagogická porada
/hodnocení 1. čtvrtletí/


Čtvrtek – 13.11.
Třídní informační schůzky
pro rodiče
/třídní důvěrníci 14,30
1. st. -15,00 2. st.-15,30/
 

týden od  3.11.-7.11.


Úklid okolí školy 7.A


Pondělí 3. 11.
Sběr papíru – 3.-7. 11.
/7,00-7,50, škol. dvůr/
Začíná testování 9. r.-Scio
/info tříd. učitelé, 3.-14.11./
Vzdělávací přednáška „Pravěk“
/škol. tělocvična, 30,-Kč,
9,00 – 1., 2., 3. roč.
9,55 – 4., 5., 7. roč.
10,50 – 6., 8., 9. roč./


Úterý 4.11.
Měst. knihovna Sedlčany
/9. B-8,00 9. A-10,00/
Florbal 4. - 5. roč.
/Kladno-krajské finále, 6,00-17,00/


Středa 5.11.
Měst. knihovna Sedlčany
/8. A – 8,00 8. B – 10,00/

čtvrtek 6.11.
Koncert Blue Orchestra
/10,15 - 9. r. – KDJS, 10-, Kč/
Sálová kopaná Benešov
/8.-9.tř., 7,00-15,00/


Pátek 7. 11.
A je to - soutěž na SOU Červený Hrádek
/končí sběr papíru/

 

týden od 27.10.-31.10.


Úklid okolí školy: 6. B
Všem žákům přejeme příjemné podzimní prázdniny
Školní parlament připomíná
3. -7. 11. sběr papíru
/7,00-7,45 na školním dvoře/
12. 11. – sběr víček

Pondělí 27.10.

Úterý 28.10.
Státní svátek-Vznik Československa


Středa 29. 10.
Podzimní prázdniny

Čtvrtek 30.10.
Měst. knihovna Sedlčany
Beseda s P. Braunovou
/pro 1. tř. od 10,00/

Pátek 31. 10.
Měst. knihovna Sedlčany
3. B - 8,00 3. A - 10,00

týden od 20. 10.-24.10.


Úklid okolí školy: 6. A
Školní parlament připravuje:
SBĚR PAPÍRU- 3.-7.11.
SBĚR VÍČEK-12.11., 10.12.,
7.1.. 4.2., 4.3., 8.4., 6.5., 3.6.


Pondělí – 20. 10.
Minifotbal 7. -9. roč.
/okr. finále Příbram, 7,00-15,00/

Úterý – 21. 10.
Exkurze pro 5. roč.
Planetárium Praha
Městská knihovna-4. r.
4. A – 8,00 4. B – 10,00
Ukázka výcviku psů
/Školní družina/
Schůzka školního parlamentu
/2. vyuč. hod. v aule/
Čtvrtek - 23. 10.
Přednáška o AIDS pro 8. a 9. r.
/škol. aula, od 9,00/
Měst. knihovna – 6.r.
6. A – 8,00 6. B – 10,00
EXKURZE-České Švýcarsko
/pro 7. r., info p. uč. T. Heller/
Florbal 4.-5. r.
Příbram, info p. uč. P. Novotný
Pátek – 24. 10.
Tvoření mandal
3. A, 4.A,B, 5. A
/4.-5. vyuč. hodinu, info p. uč. E. Moulíková/

týden od 13. 10.-17.10.


Úklid okolí školy 9.B
Pondělí – 13. 10.
KMD Praha-Divadlo ABC
/odjezd ve 13,00 z autobus. nádraží, info p. uč. M. Kodetová/
Pohádka sousedská
1.+2. tř., 30,- Kč,od 9,00 hod., KDJS


Úterý – 14. 10.
Exkurze SOU Červený Hrádek
/pro 7 žáků z 9.roč. 8,00-12,00/


Středa – 15. 10.
Bibliograf. příprava
7. B – 8,00 7. A – 10,00
/Měst. knihovna Sedlčany/
Exkurze SOU Červený Hrádek
/pro 7 žáků z 9.roč. 8,00-12,00/


Čtvrtek – 16.10.
Beseda s J. Smolíkem pro 5. A, B
/Měst. knihovna od 10,00/
Plavání -5. A + 4. B

 

týden od 6.10.-10.10.
Úklid okolí školy 9.A


Pondělí – 6. 10.
Začíná testování Scio – 6. roč.
/od 6. 10. do 15. 10./


Úterý – 7. 10.
Konzultační odpoledne pro rodiče
/15,00-16,00/


Čtvrtek – 9. 10.
Minikopaná – okrskové kolo
/Taverny 8,00 – 13,00/

Živá kniha /měst. knihovna/
pořad o 1. sv. válce
Spíme ve škole
/akce školního parlamentu,
od 17 hod. , info
p. uč. H. Paroubková/

 projekt "72 hodin"
/od 9.-10. 10 - sbíráme staré elektrospotřebiče (před vyučováním i o velké přestávce)
9.10. odpoledne - vylepšujeme okolí školy-malujeme zábradlí (zajišťuje - šk. parlament)



 

týden od 29.9.-3.10.


Úklid okolí školy 8.B

Úterý 30.10.
Coca Cola Cup
/Výběr 6.-9. roč.
Taverny-Tatran, 8,00-14,00/
T-ballový turnaj 4. a 5. tříd
/Pegas Sedlčany 8,00 – 12,30/
Čtvrtek – 2. 10.
Plavání – 5. A,B, 4. B


týden od 22. 9.-26.9.


Úklid okolí školy: 8. A


Úterý – 23. 9.
Školní parlament- 2. hod., aula

Středa - 24.9.
Exkurze „Štola Josef“- výběr 9.r. 8,00-15,00
T-ballový turnaj
/2.a3. tř.,Pegas hřiště, 8,00-12,30/
info- p. uč. Koňarik/


Čtvrtek - 25. 9.
8:00-12:00-Exkurze SPŠ Příbram pro 9. ročníky
Přespolní běh Příbram/odjezd ve 12,00 z autobus. nádraží,
návrat 15,00, info-p.uč. Novotná/
5. A, B -plavání

Pátek – 26. 9.
T-ballový turnaj
/6.-7. tř., Pegas hřiště, 8,00-12,30/
info- p. uč. Koňarik/

týden od 15. 9.-19.9.


Úklid okolí školy 7.B


Pondělí – 15. 9.
Začínají kroužky


Středa – 17.9.
Beseda s psychologem pro rodiče žáků 1. tříd – 15,00 aula


Čtvrtek – 18.9.
Plavání 4. B, 5. A, B


Pátek 19. 9.
Školní parlament začíná od 23. 9.
25. 9. proběhne přespolní běh v Příbrami

 

týden od 8.9.-12.9.


Úklid okolí školy 7.A
Pondělí – 8. 9.
Od letošního škol. roku funguje
klasická i internetová ŽK


Pátek – 12. 9.
Kulatý stůl – „La Ngonpo“

 

 

Pondělí 1. 9.
Zahájení škol. roku ve třídách
Obědy 10,00-12,00 hod.


Úterý 2. 9.
Výuka: 1. tř. do 9,40 hod.
2. tř. do 10, 45
3.-5. tř. do 11,35
2. st. – 1.-2. hod. –třídnické h.
3.-4. –Ochrana člověka za mimořád. událostí
6. roč.-adaptační kurz na Častoboři /p. uč. J. Hes, V. Krejčí,
B. Strýčková, žáci škol. parlamentu/


Středa 3. 9.
Výuka -1.tř. do 10,45 hod.
2.-5. tř.- do 11,35
2. st.- 1. hod.- tříd. práce
2.-5. hod.- –Ochrana člověka za mimořád. událostí


Čtvrtek-pátek 4.-5. 9.
Výuka podle rozvrhu