@  aktualizace: 29. 06. 2017 6. třídy  7. třídy  8. třídy  9. třídy

       aktuální jídelníček         

     Jsme škola s rozšířenou nabídkou sportovních aktivit...

Ovoce do školNaše škola je zapojena do projektu, kde děti 1. stupně dostávají  2x měsíčně ovoce zdarma

 


 - Nevíte kudy kam, potřebujete poradit se svými problémy?  Nabízíme možnost konzultací.
- BAKALAŘI - popis funkcí internetové žákovské knížky
- Příručka pro rodiče žáků s výukou matematiky podle prof. Milana Hejného   - více informací o této metodě
- ŠD - školní družina 30. 6. 2017 v provozu do 12 hodin
- Častoboř 2017 - adaptační kurz pro budoucí šesťáky - informace ke stažení

   

29. 6. 2017 Dnes odpoledne proběhlo slavnostní vyřazení letošních deváťáků a páťáků, kteří odchazejí na gymnázium...

 (více foto - fotogalerie)

vyřazení-video   video 9.A    video 9.B


29. 06. 2017 Děti dětem.  Žáci prvního stupně si připravili na závěr školního roku vystoupení v kulturním domě.

 (více foto - fotogalerie)

video na youtube.com


29. 6. 2017 proběhlo vyhlášení nejlepších sportovců naší školy v celorepublikovém sportovním projektu Sazka Olympijský víceboj. Olympijské odznaky se sportovním vysvědčením nám připravil ČOV v akci "ČESKO SPORTUJE", která podporuje zdravý životní styl.

seznam oceněných sportovců

Petr Novotný


28. 06. 2017 vyrazila 7. A na pěší výlet do Počepic. Žáci si zahráli minigolf a plážový volejbal. Po dobrá zmrzlině se vrátili autobusem do Sedlčan.

 (více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


27. 06. 2017 za jediný rok o veliký krok. To jsou naši prvňáčci...

 (více foto - fotogalerie)

foto Jaromír Hes


26. 06. 2017 děvčata z 9. AB navštívila školku. Návštěva byla velice veselá a radostná. V ruce šité polštářky udělaly dětem ze školky radost. Děkujeme p. učitelkám za spolupráci.

Martina Novotná


23. 06. 2017 dračí lodě. Naše škola se zúčastnila závodů dračích lodí...
 

odkaz na oficiální fotogalerii závodu

 (více foto - fotogalerie)

foto Jan Koňarik


V hodinách anglického jazyka jsme nacvičili divadelní hru - pohádku Stone soup (Kamenná polévka). Hrají žáci 4.A: Kim - Natálie Bursíková, Bob - František Plachý, vypravěč - Antonín Plachý a Štěpán Kuba, žena - Denisa Kuchařová, prodavač - Jan Novotný, muž- Vojtěch Herma. Hudba - Jakub Jánský, Jaroslav Kadeřábek, kostýmy a rekvizity - Nela Karasová, Štěpánka Čapková,Filip Fajfrlík, Kateřina Pechačová, Natálie Milotová.
 

 (video na youtube.com)

Martina Tomášková


Žáci 9. B si díky deskové hře "Finanční svoboda" zkusili, jak by měli hospodařit se svými financemi.

 (více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová


Beseda o včelách 2.A, 3.A a 3.B. S panem učitelem Němečkem jsme se dozvěděli mnoho zajímavého o životě včel, o tom jak vzniká med.

 (více foto - fotogalerie)

Eva Moulíková


15. 6. 2017 1. A a 1. B navštívili ZOO Tábor a prohlédli si motorky na hradě KÁMEN.

 (více foto - fotogalerie)

Bílková a Paroubková


8. 6. 2017 byli všichni prvňáci v městské knihovně pasováni na čtenáře. Za přítomnosti čerta, Jakuba Krčína a rodičů.

 (více foto - fotogalerie)

Bílková Paroubková


Za neskutečně horkého dne 20. 6. 2017 se někteří z žáků 8. a 9. ročníků vydali na exkurzi s cílem prohlédnout si Hitlerovo letní sídlo nazvané příznačně Orlí hnízo a okolní jezerní oblast Königsee.

 (více foto - fotogalerie)

M. Kodetová a B. Čížková


Školní rok pomalu končí a tak se páťáci pomalu loučí s prvním stupněm. Ve čtvrtek jsme spali ve škole. Navštívili jsme hasiče, opekli vuřty, zahráli si hry. Maminky a babičky nám připravily skvělé pohoštění. Patří jim velké díky! Tato akce se nám zdařila.

 (více foto - fotogalerie)

I. Reinischová a J. Matoušková


14.6. 2017 naše škola obdržela v prostorách ČNB v Praze hlavní výhru v projektu Sazka Olympijský víceboj. Šek v hodnotě 20000 Kč na sportovní vybavení předávali čeští olympionici. Na slavnosti naší školu reprezentovaly vynikající atletky Petra a Kateřina Cihelkovy.

 (více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


Žáci 9. A vyrazili na školní výlet na raftech, který proběhl ve dnech 13.6.-15.6.

 (více foto - fotogalerie)

Tomáš Heller


Výlet 6.B - vydařená akce. Dobré počasí (ani horko, ani zima). Na kolách si někteří z nás sáhli na dno svých sil, ale překonali jsme se. Vyhlídky na řeku Vltavu se nikdy neokoukají. Koupání v bazénu bylo velmi osvěžující. Po cyklistice a pěší turistice jsme měli takový hlad, že nikdo nepřemýšlel, jestli mu oběd chutná, nebo ne a talíře jsme doslova vymetli. Cesta zpátky, přes drobné technické problémy brilantně zvládnuté panem učitelem Novotným, už byla úplně v pohodě. Nálada byla výborná. Těšíme se na výlet v 7. třídě.

 (více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa


3. 6-10. 6. 2017 se žáci naší školy podívali do Velké Británie. Nejdříve si užili Londýn, pak skotský Edinburgh, Saint Andrews, Stirling, kde byli ubytováni v rodinách a měli tak možnost procvičit a zdokonalit svoji angličtinu. V dalších dnech navštívili oblast vysočiny Highlands s nejvyšší horou Velké Británie Ben Nevis, jezero Loch Ness, anglický Liverpool, Manchester a poslední den univerzitní město Oxford.
    

 (více foto - fotogalerie)

M. Hellerová a M. Tomášková


Žáci devátých tříd v rámci volby povolání navštívili firmu pana Miloše Zoula - ZOKR SERVIS, která se zabývá servisem a prodejem zemědělské a ostatní techniky. Všichni měli možnost zhlédnout zázemí dílny potřebné pro výkon tohoto povolání. Zároveň velmi děkujeme za občerstvení a dárky.
    

 (více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


8.6.2017 jsme uspořádali oblastní kolo Atletické všestrannosti.Žáci 1.-5.tříd změřili síly v běhu na 60 m, skoku dalekém, hodu míčkem a vytrvalostním běhu.
    

 (více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


Velkého úspěchu v krajském kole soutěže OVOV dosáhla Petra Cihelková, když svoji kategorii vyhrála a postoupila do celostátního kola, které se uskuteční v Brně. Družstvo naší školy skončilo na pěkném devátém místě.
    

 Tomáš Heller


Někteří žáci z druhého stupně se na základě dobrovolnosti zúčastnili výstavy Body the exhibition. Žáci měli možnost zhlédnout kostru, svalstvo, cévy, dýchací soustavu, nervovou soustavu, krevní oběh, reprodukční orgány včetně vývoje plodu. Měli tak jedinečnou příležitost zhlédnout exponáty v různých pozicích, které ukazují lidské tělo při běžném pohybu, sportu i odpočinku. Zároveň zde byly vystavovány i orgány s následky civilizačních chorob.
    

 (více foto - fotogalerie)

Jarešová Novotný


Školní výlet - 2. AB Tábor - Muzeum čokolády a ZOO Větrovy
    

 (více foto - fotogalerie)

Eva Moulíková


V pátek 2. 6. 2017 se dívky 1. ZŠ Sedlčany zúčastnily krajského kola Středočeského tanečního poháru v Benešově, kam postoupily z okresních kol v Příbrami a Benešově. Naše nejmladší dívky, soutěžící v kategorii týmy 1. stupně ZŠ si vedly výtečně, oslnily porotu a vytancovaly si zasloužené 3. místo z 16 týmů. Dívky soutěžící v kategorii skupin za 2. stupeň ZŠ v těžké konkurenci 19 týmů obsadily krásné 4. a 12. místo. Konkurence byla opravdu velká, gratulujeme.
    

 (více foto - fotogalerie)   Crazy Dolls   Bublles   Worms


2. 6. 2017 se žáci 9. tříd zúčastnili přednášky paní Vackové, ředitelky specializované domácí paliativní péče v okrese Benešov. Její organizace "RUAH"poskytuje pomoc lidem na hranici života a smrti. Paní Vacková mezi žáky rozptýlila pozitivní energie na téma "HOSPIC".
 Děkujeme, ŠKOLNÍ PARLAMENT
    

Martina Novotná


1. 6. 2017 Den dětí ve školní družině...
    

 (více foto - fotogalerie)

ŠD


1. 6. 2017 proběhl v naší tělocvičně florbalový turnaj 6.-7. tříd. První místa obsadili chlapci 6. A a dívky 7. A.
    

 (více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


Za krásného slunného počasí se 30. 5. 2017 uskutečnil poslední společný výlet děvčat a chlapců pátých tříd. Navštívili zámek Hluboká a ZOO Ohrada.
    

 (více foto - fotogalerie)

Iveta Reinischová a Dana Šestáková


20.5. proběhlo v Příbrami krajské kolo soutěže ,,Zlatá včela". Sedlčanský region úspěšně reprezentoval výběr žáků z našeho včelařského kroužku.
    

 (více foto - fotogalerie)

Jaroslav Němeček


V úterý 30. 5.  se třída 9. B vydala na stezku "Svatojánské proudy".
    

 (více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová


Milé pozvání dostaly děti ze ŠD 1. a 2. třída od soc. pracovnic z Domova. Setkání se sokolníkem a jeho svěřenci bylo velmi příjemné. Na děti čekalo i malé občerstvení.
    

 (více foto - fotogalerie)

ŠD


Čtvrťáci na Karlštejně a v Praze. 23. 5. 2017 byly třídy 4.A a 4.B na škoním výletě. Navštívily hrad Karlštejn a Muzeum voskových figurín. 29. 5. 2017 si děti moc užily divadelní představení "O líné babičce" v Divadle v Dlouhé v Praze. Zpátky k autobusu jsme šli přes Staroměstské náměstí, Karlův most a Kampu.
    

 (více foto - fotogalerie)

B. Doubravová a J. Rozvoralová


Žáci devátých tříd vyrazili na exkurzi do nedaleké pekárny Biozemanka. Děti měly možnost se seznámit s celým procesem výroby bio sušenek a zároveň si mohly otestovat své chuťové buňky v potravinovém kvízu zaměřeném na zdravé potraviny.
   

  (více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


V pátek 26.5.2017 byla ukončena Sedlčanská T-ballová liga zápasy žáků 6. a 7. tříd. Družstvo našich sedmáků navázalo na úspěchy dětí v mladších věkových kategoriích a v silné konkurenci 6 škol se umístilo na výborném 2.místě.
Děkuji všem zúčastněným za skvělou reprezentaci naší školy a fanouškům za hlasitou podporu. výsledky
     (více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


25. 5. 2017 pokračovala na hřišti softbalového týmu Pegas jarní část T-ballové ligy v kategorii MINI (4. a 5. třídy). Pro velký zájem reprezentovala naši školu 2 družstva a nevedla si vůbec špatně. Páťáci neztratili v celém turnaji ani bod a stali se tak suverénními vítězi. Čtvrťáci si odnesli po statečném výkonu ve finále krásné 2. místo. Chválím všechny děti za vzornou reprezentaci naší školy a vynikající sportovní výkony. výsledky

  (více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


Exkurze-Pražský hrad, 7. roč.- v autentických prostorách gotického podlaží Starého královského paláce si sedmáci prohlédli originální památky ze sbírek Pražského hradu, procházeli místy, ve kterých ve 14. století pobýval Karel IV., prošli Zlatou uličkou a Daliborkou. Dáli si prohlédli památky v Nerudové ulici, na Karlově mostě a Staroměstském náměstí.

  (více foto - fotogalerie)

Hana Ulrichová


24. 5. 2017 se uskutečnila jarní část T-ballové ligy v nejmladší kategorii MICRO. Družstvo našich třeťáků se umístilo na výborném 1. místě, když v celém turnaji neprohrálo ani jeden z pěti zápasů. Naši školu vzorně reprezentovali David Barták, Michal Pšenička, Jakub Klejna, Filip Matoušek, Petr Bejla, Tonda Sirotek, Alena Housková, Aneta Jiráčková, Lucie Šmejkalová, Alice Mašková, Adéla Perníčková a Kateřina Rezková. výsledky

  (více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


23. 5. právě vychází nové číslo Vlaštovky - občasníku 1. ZŠ Sedlčany...

 


19. 5. byli prvňáčci na svém prvním velkém výletě, v divadle a mořském světě v Praze.

  (více foto - fotogalerie)

 

Bílková, Paroubková


22. 5. 2017 se konal školní projekt Zdravá výživa a sport. Žáci 2. stupně byli rozděleni do 18 skupin. Na 18 stanovištích plnili teoretické a praktické úkoly ze zdravé výživy a sportu.

  (více foto - fotogalerie)

 

Blanka Čížková, Miluše Kodetová


19. 5. 2017 se v Dublovicích uskutečnil již 20. ročník pěvecké soutěže Dublovický slavík. Naši školu vzorně reprezentovali Michal Růzha (5.B) - 1. místo, Míra Klimeš (2.B) - 2. místo a Julie Kopková (2.A) - 3. místo!! Blahopřejeme!!

Martina Tomášková


V Příbrami a na Dobříši se konaly závody v lehké atletice. Většina závodníků si vytvořila osobní rekordy. Všem děkujeme za reprezentaci školy a blahopřejeme.

  (více foto - fotogalerie)

Martina Novotná a Jana Macháčová


15. 5. 2017 se uskutečnil školní výlet 6. A. Děti navštívily krokodýlí ZOO v Protivíně, historické centrum v Písku a Křižíkovu elektrárnu (nejstarší veřejnou vodní elektrárnu v Čechách). Mohly obdivovat obří sochy z písku na břehu Otavy a samozřejmě se prošly po nejstarším kamenném mostě u nás.

  (více foto - fotogalerie)

 

Jan a Helena Koňarikovi


Žáci devátých tříd se zúčastnili opětovného setkání s paní Březinovou ohledně etikety. Žáci si osvojovali soubor pravidel zdvořilého chování ve společnosti, při stolování nebo v tanečních.

 

Markéta Jarešová


Děkujeme, že s námi sbíráte. Celkem jsme nasbírali 15933 kg ...     školní parlament


5. 5. 2017 se žáci 9. B opět setkali s prvňáčky. Tentokrát se společně sešli v tělocvičně a zasportovali si.

  (více foto - fotogalerie)

 

Jana Macháčová, Hana Paroubková


4. 5.  2017 výběr fotbalistů (1.-3. třída) obsadil na okresním finále (MC Donald's - Dobříš) 3. místo.

  (více foto - fotogalerie)

 

Petr Novotný


Žáci 8. B vyrazili na výlet do zoo v Praze. Navzdory obavám z počasí si děti celé dopoledne užily.

  (více foto - fotogalerie)

 

Markéta Jarešová


Volejbalový tým 1. ZŠ Sedlčany získal třetí místo na silně obsazeném turnaji v Benešově!!! (celý článek)

 

Petr Stoupa


ŠD - Upálení čarodějnic proběhlo pod zamračenou oblohou, což nám náladu nezkazilo. Opečené buřty byly všem odměnou...

  (více foto - fotogalerie)

 

ŠD


Žáci devátých tříd v rámci volby povolání navštívili tiskárnu Macík, s.r.o. Všichni byli seznámeni s procesy tisku a měli možnost shlédnout dílčí technologické postupy.

 

Markéta Jarešová


28. 4. 2017 taneční soutěž měla pokračování okresním kolem. Nejlepší skupiny naší školní taneční soutěže postoupily do okresního kola a nevedly si vůbec špatně. Nejlépe se umístnila skupina Bubbles, obsadila 2. místo a tím si zajistila postup do krajského kola. Za nimi na třetím místě skončila skupina 9. A, která si celé představení připravila sama (A to se cení!!!). Na stupně vítězů dosáhla v nejmladší kategorii skupina paní učitelky Evy Moulíkové, která obsadila třetí místo.  Gratulujeme!! 
 
(více foto - fotogalerie)

21. 4. 2017 proběhl kurz první pomoci ve 3.A a 3.B. Děti se na 4 stanovištích naučily, jak poskytnout první pomoc v různých situacích.

  (více foto - fotogalerie)

 

Naďa Lachoutová a Dagmar Kopřivová


26. 4. 2017 Velkého úspěchu dosáhli naši fotbalisté 4.-5. tříd. Na okresním finále Mc Donald´s Cupu v Příbrami obsadili 3. místo.

  (více foto - fotogalerie)

 

Petr Novotný


27. 4. 2017 Divadlo Spejbla a Hurvínka - výlet 2.AB

  (více foto - fotogalerie)

 

Eva Moulíková


Ve dnech 19. a 20. dubna 2017 pořádala 1. ZŠ Sedlčany 8. ročník oblastní vybíjené smíšených družstev.

  (více foto - fotogalerie)

výsledky ke stažení

 

Eva Moulíková


21. 4. 2017 proběhlo v naší tělocvičně okrskové kolo v minikopané - MC Donald´s Cup. V obou kategoriích postupují na okresní kola družstva 1. ZŠ Sedlčany.

  (více foto - fotogalerie)

 

Petr Novotný


21. 4. 2017 děti ze školní družiny oslavily Den Země v okolí přehrady. Plnily různé úkoly a nakonec malovaly křídami

  (více foto - fotogalerie)

 

ŠD Jana a Aneta


Vaření v 7. AB nás baví. Voňavé perníčky, ovocné a zeleninové saláty, obložené chlebíčky, polévky, palačinky, pizza šneky a banánová střecha. MŇAM!

Projektová výuka
7.AB Nj - projekt na téma "Moji přátelé.
7. AB - RV projekt na téma Výživa
9.A - Nj projekty na téma "Roční období" a "Ve městě"
 

  (více foto - fotogalerie)

 

Martina Novotná


„My učení doslova hltáme“ – tento slogan si zvolili kluci a holky z 5.B na svoje třídní trička. Módní přehlídku si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

  (více foto - fotogalerie)

 

Dana Šestáková


Dnes navštívili naši školu-jmenovitě žáky prvního stupně - zástupci firmy BOVYS –ovoce a zelenina do škol. Dětem rozdali pitíčka a jahody a formou malé soutěže je seznamovali s významem ovoce a zeleniny ve stravování.

Někteří žáci 8. A se zúčastnili soutěže v anglickém jazyce pořádané vydavatelstvím Oxford university press na téma My future. Za účast v soutěži obdrželi certifikát.

 

Martina Tomášková


11. 4. 2017 proběhlo oblastní kolo 4. ročníku Velikonočního trojboje. Soutěže se zúčastnilo 93 žáků ze 7 škol. Všichni zaslouží velkou pochvalu.

  (více foto - fotogalerie)

 

Naďa Lachoutová


10. 4. - 11. 4. 2017 se někteří žáci druhého stupně zúčastnili přírodovědné exkurze v enviromentálním centru na Horské Kvildě

  (více foto - fotogalerie)

 

Tomáš Heller


V pátek 7. dubna proběhl ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD. Bylo zapsáno 62 dětí z toho bude mít 5 dětí odklad.

  (více foto - fotogalerie)

 


Žáci 8. ročníků se zúčastnili přednášky o severním Tibetu pod vedením Michaely Neumannové. Všichni měli možnost se seznámit například s přírodními scenériemi, místní kulturou, náboženstvím a hlavně se zážitky z cest.

 

Markéta Jarešová


06. 04. 2017 jsme opět připravili pro budoucí prvňáčky návštěvní den. Předškoláci z okolních školek se seznámili s prvňáčky, vyzkoušeli si jaké to je být před tabulí, i si zaběhali v naší tělocvičně...

  (více foto - fotogalerie)

 


5.4. 2017 holky a kluci ze školního parlamentu připravili pro své spolužáky taneční soutěž, které se zúčastnilo 9 týmů. Nejlépe si vedla skupina z 9.A, která vyhrála jak hlasování poroty, tak diváků.

  (více foto - fotogalerie)

video na youtube

Hana Paroubková a Jaromír Hes


Děti z 5. A se v rámci výtvarné výchovy pustily do zdobení perníčků

  (více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


Školní kolo 4. ročníku Velikonočního trojboje proběhlo 4.4.2017. Zúčastnilo se ho 60 žáků z 1. stupně naší školy. Všichni zaslouží pochvalu za předvedené výkony. Do oblastního kola, které proběhne 11.4., postupují žáci, kteří se umístili na 1. a 2. místě.

  (více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


V rámci TV naše škola chodila tři týdny bruslit!

  (více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


Jako každoročně se žáci 5. tříd zúčastnili akce "Jsme sečtělí řízci" v městské knihovně. Toto oslovení získali žáci 5.A a 5.B ve čtenářské soutěži. Přečtené knihy se zaznamenávaly do knihometru. Tuto akci hodnotíme jako přínosnou a již se těšíme na další. ČTENÍ NÁS BAVÍ.

  (více foto - fotogalerie)

Iveta Reinischová a Dana Šestáková


4.4. 2017 Žáci naší školy dnes v Příbrami vybojovali třetí místo v okresním kole soutěže OVOV. Individuálního vítězství dosáhla Žaneta Bláhová

  (více foto - fotogalerie)

Tomáš Heller


3.4. 2017 proběhl v hale GaSOŠE Sedlčany florbalový turnaj (kat. 8.-9. třídy) Po vyrovnaných zápasech obsadili naši chlapci 3. místo a dívky 2. místo.

  (více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


30. 3. 2017 recitační soutěž Sedlčanská růže přinesla naší škole krásná ocenění.  1. místo ve 2. kategorii Matiáši Bartošovi. 2 a 3. místo v 0. kategorii pro Tobiáše Kelicha a Kláru Kuchařovou.

  (více foto - fotogalerie)

M. Kodetová a B. Čížková


Posledním představením letošní divadelní sezóny 2016-2017 se stalo představení ŽELARY. Za hrobového ticha zhlédli členové KMD strhující představení plné vášně, lásky a nenávisti. Závěrečným aplausem ocenili diváci skvělé výkony herců divadla ROKOKO. (celý článek)

  (více foto - fotogalerie)

M. Kodetová a B. Čížková


28. březen je dnem učitelů. Holky a kluci ze školního parlamentu připravili pro naše učitele "malé poděkování"...

Za školní parlament Hana Paroubková a Jaromír Hes


Jako každým rokem i letos se žáci školy zúčastní projektu "Lukášek", který organizuje Městská knihovna v Sedlčanech. Téma "Strom v nás" inspirovalo sedmáky k malbě domovních znamení. Práce můžete zhlédnou od 6.4. v prostorách knihovny.

  (více foto - fotogalerie)

Hana Ulrichová


20. 3-22. 3 se v Karlových Varech uskutečnil 22. ročník Celostátního kola soutěže v sólovém zpěvu "Karlovarský skřivánek". V této soutěži, pořádané Mezinárodním pěveckým centrem A. Dvořáka, se soutěžilo v několika kategoriích. Letošní ročník patřil mezi nejúspěšnější, co do počtu soutěžících, kterých do ústředního finále výběrem z krajských kol přijelo přes dvěstě. O výkonech rozhodovala porota složená z profesorů pražské konzervatoře, dirigentů a známých operních a muzikálových pěvců. Soutěž se konala pod záštitou Českého rozhlasu Plzeň a města Karlovy Vary. V obrovské konkurenci národního kola si vynikajícím výkonem vyzpívala 3. místo Kateřina Cihelková (9.B)!!!   (více foto - fotogalerie)                            Martina Tomášková


František Pšenička se při návštěvě školy COP Sezimovo Ústí zúčastnil ankety a usmálo se na něj štěští. Cenu mu osobně přijel předat ředitel školy pan ing. František Kamlach.

Jaromír Hes


Někteří žáci 9. tříd se účastnili exkurze ve společnosti 1. SčV, a.s., která je provozovatelem vodovodní a kanalizační sítě v našem městě. Studenti měli možnost se seznámit s technologií čištění odpadních vod, která přispívá k ochraně životního prostředí a ke zlepšování kvality povrchových vod.

  (více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


9. A, B v rámci výuky rodinná výchova vypracovala projekty na téma globální rizika. Co to vlastně jsou globální rizika a jak se nás osobně týkají? Více viz fotogalerie

  (více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


Některá děvčata 5. až 9. tříd se zúčastnila společného dopoledne s klienty Domova v Sedlčanech. Celé dopoledne se neslo v duchu jarního aranžování... (celý článek)

  (více foto - fotogalerie)

poděkování, kterého si vážíme...

Markéta Jarešová


17. 3. 2017 se uskutečnilo školní kolo v recitační soutěži. Zúčastnilo se ho celkem 23 žáků 6. - 9. tříd.
Výsledky : I. kategorie: 1. Jíchová Kateřina 7. A, 2. Větrovcová Barbora 7. A, 3. Cihelková Petra 6. B
II. kategorie: 1. Koucká Aneta 9. A, 2. Masnicová Natálie 9. B, 3. Lomoz Marek 8. A
Vítězové budou reprezentovat naši školu na recitační soutěži Carmina. Všem blahopřejeme a děkujeme za krásný kulturní zážitek.

  (více foto - fotogalerie)

Helena Koňariková


16. 03. 2017 První ročníky se zapojily do preventivního programu "Veselé zoubky"

  (více foto - fotogalerie 1.B)    1.A

Paroubková a Bílková


V okresním kole soutěže „Finanční gramotnost“ se družstvo ve složení Radek Zdvihal, Martin Jirák a Adam Šofka umístilo na 3. místě. Gratulujeme...

Jana Macháčová


Práce dětí z keramického kroužku...

  (více foto - fotogalerie)

ŠD


Knihu Babička od Boženy Němcové poutavě představila dětem ze ŠD pracovnice městské knihovny.Ve spolupráci s dětmi porovnávala zájmy a činnosti současné babičky a babičky z minulosti.

  (více foto - fotogalerie)

Střihavková a Heřmánková


Tentokrát si v rámci projektu "Setkávání" žáci 9. B a 1. B hráli. V den masopustu si deváťáci pro prvňáčky připravili hry ve skupinách.

  (více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová, Hana Paroubková


9. 3. 2017 se Natálie Svobodová zúčastnila krajského kola konverzační soutěže ruského jazyka a získala 3. místo. Blahopřejeme...

Miluše Kodetová


08. 03. 2017 Prvňáčci v knihovně. Dnes byli všichni prvňáčci počtvrté v městské knihovně. Čekali je tam Mach a Pipi z pohádek...

  (více foto - fotogalerie)

Hana Paroubková


Žáci 8. B se účastnili besedy "Jak se žije s handicapem" pana Pavla Hejhala, který je kvůli vážnému úrazu upoután na invalidní vozík. Pan Hejhal žáky motivoval k tomu, aby se chovali zodpovědně například v dopravních prostředcích a poutali se , při skocích do vody nebo při pouhém přecházení přes silnici. Zároveň však může být pan Pavel zářným příkladem toho, že lze překonávat i ty nejtěžší životní překážky.

  (více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


07. 03. 2017 Aktuální foto z lyžařského kurzu v Harrachově - více fotografií si můžete prohlédnout každý den na stránkách lvvz1zssedlcany.rajce.idnes.cz

 

Jan Koňarik


K masopustnímu bujarému veselí patří masky, zpěv, tanec, jídlo a pití. Podívejte se jak tomu bylo ve ŠD v 1. oddělení

  (více foto - fotogalerie)

Jana Matoušková


24. 02. 2017  dnes jsme  oslavili masopust. Akci školního parlamentu jsme společně ukončili v tělocvičně hlasováním o nejlepší masku...

  (více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes a Hana Paroubková


22.2.2017 se reprezentační družstvo děvčat 1.ZŠ Sedlčany zúčastnilo okresního přeboru ZŠ ve volejbale. Našim děvčatům se podařilo hned v prvním zápase zvítězit a tato výhra je katapultovala do semifinálových bojů. Tam už ale narazilo naše družstvo na silnější soupeře a zvítězit se jim už nepodařilo. Děvčata tedy obsadila 4. příčku, což je určitě úspěch. Cením si též předvedené hry, která byla organizovaná, s celkem častým zakončením smečí. Podařilo se i bodovat blokem (Terka Kohoutková), což je vzhledem ke zkušenostem děvčat s touto herní činností obdivuhodné. Slabinou byl občas příjem skákaných servisů soupeřek. Nebudu jmenovat nejlepší hráčku, holky podaly všechny výkon na hranici svých možností. Za výbornou reprezentaci děkuji. (více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa


Jako každý rok jedou i letos žáci 7. tříd na lyžařský kurz do Harrachova. Sraz je v pondělí 6.3. v 7.00 hod. před školou. Prosíme rodiče, aby neparkovali v ulici Primáře Kareše a usnadnili nám tak odjezd. Fotografie z celého týdne (i předešlých kurzů) najdete na http://lvvz1zssedlcany.rajce.idnes.cz, vidět živě nás můžete na online kamerách na http://www.skiareal.com.

Jan Koňarik


21. 2. 2017 se chlapci druhého stupně naší školy účastnili okresního kola přeboru ZŠ ve volejbale v Příbrami. V konkurenci dalších škol si vedli velmi dobře. Po tvrdých bojích se jim podařilo jednou zvítězit a po zranění jedné z opor dvakrát těsně svým soupeřům podlehli. Jejich hra se mi ale opravdu líbila. Byl to volejbal a ne žádná plácaná na náhodu. Navíc většina reprezentantů je v 8. třídě, takže mohou jet i za rok. Nejlepším hráčem byl Michal Růzha, ale nikdo z kluků svým výkonem nezklamal.      (více foto - fotogalerie)

Petr Stoupa


21. 2. 2017 proběhl v naší tělocvičně fotbalový turnaj 4.- 5.tříd (dívky+chlapci). Po napínavých zápasech nakonec zvítězila družstva 5.A. (dívky) a 5.A (chlapci).
Nejlepší hráči - D. Nováček a T. Pacovská
Nejlepší střelci - A.Sobotka a T.Tichá
Nejlepší brankáři - J.Jiráček a M.Švagrová

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


13. a 20. 2. 2017 se na naší škole uskutečnily volejbalové turnaje. Třináctého února se utkala družstva mladších volejbalistů. Protože mladších volejbalistů je nedostatek, nebyl to vlastně ani turnaj. Jen utkání dvou tříčlenných družstev. V něm družstvo chlapců ze 4.A remizovalo s děvčaty ze 6.A a vyhráli tedy všichni J. To v pondělí 20.2. byly v tělocvičně k vidění zajímavá utkání.
 V turnaji startovalo 5 družstev žáků z 6.-9. tříd a bojovalo se doslova o každý míč. Všechny týmy v turnaji dvakrát zvítězily a dvakrát odešly poraženy. Rozhodovalo tedy skóre. Vítězem se stalo družstvo s názvem Autisti, druzí byli Klokani a třetí skončilo družstvo Tupounů J. Potěšilo mne, že byly k vidění opravdu kvalitní volejbalové výměny. Několik fotografií naleznete ve fotogalerii.
(více foto - fotogalerie) -
Petr Stoupa


17. 02. 2017 Žáci devátých tříd se v rámci volby povolání účastnili přednášky o etiketě pod vedením paní Veroniky Březinové, která se tímto oborem profesně zabývala. Paní Březinová žáky seznámila s vhodným způsobem chování ve společnosti včetně správného držení těla, gest při setkání a loučení, chování při jídle, chování vůči osobám druhého pohlaví, užití vhodného oděvu na různá setkání atd.

Markéta Jarešová


10. 2. 2017 se v Mělníku uskutečnilo krajské kolo ve zpěvu Karlovarský skřivánek. Děti soutěžily v pěti kategoriích a před velmi silnou a početnou konkurencí celého středočeského kraje předvedly vynikající výkony. Gratulace patří Michalu Růzhovi k získání 2. místa a Kateřině Cihelkové k získání 1. místa!!!
Blahopřejeme a držíme palce v celostátním kole v Karlových Varech!

Martina Tomášková


31. 1. 2017 členové školního parlamentu již podruhé vyhlásili sbírku andělů. Sebraní andělé budou předáni pracovnicím v Benešově, odkud poputují k nemocným dětem i dospělým.

Děkujeme všem, kteří se do sbírky zapojili.

(více foto - fotogalerie)

Paroubková Hes


31. 1. 2017 pořádala naše škola pololetní florbalový turnaj 4.-5. tříd.Pochvalu zaslouží všichni za předvedenou hru a chování fair-play. První místa vybojovala mužstva 4.B (dívky) a 5.B (chlapci). Nejlepší hráči-T. Hlaváček a Z.Peštová. Nejlepší střelci-J.Mašek a T.Pilíková.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


Žáci z 3.B v hodině prvouky zkoumali vlastnosti různých látek.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


Žáci devátých tříd se v rámci volby povolání zúčastnili přednášky pod vedením advokátky Mgr. Marie Jonákové. Všichni žáci měli možnost se seznámit s výhodami, nevýhodami a úskalími právnického povolání. Zároveň jim byly nastíněny nutné předpoklady pro výkon tohoto povolání a běžná pracovní činnost jak advokáta, tak i jeho podřízených.

Markéta Jarešová


Žáci 8. a 9. tříd se zúčastnili školního kola soutěže "Finanční gramotnost". Nejlepších 6 žáků bylo odměněno diplomy a 3 nejlepší postupují do okresního kola.

Jana Macháčová


Pátek 13. 1. - datum neodradilo 55 dětí ze školní družiny, které si zabruslily na zimním stadionu. Poděkování patří děvčatům z 9.B, která pomáhala s organizací...

(více foto - fotogalerie)

ŠD


Žákyně 6. ročníku si tělesnou výchovu užily na sněhu.

Jana Macháčová


Žáci devátých tříd se v rámci volby povolání zúčastnili exkurze v místní firmě Proratio. Všichni měli možnost shlédnout montáž elektrických nebo mechanických komponentů s podílem ruční nebo polo-mechanické práce.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


05. 01. 2016 ŠD - stačí trochu sněhu...

(více foto - fotogalerie)


22. 12. 2016 Vánoční zpívání...

(více foto - fotogalerie)

Martina Tomášková


22. 12. 2016 Vánoce v 6. A...

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


22. 12. 2016 "Setkávání" je název celoročního projektu žáků 1.B a 9.B. Po přivítání 1. září se sešly obě třídy znovu. Tentokrát před Vánocemi. Přečetli si společně příběh a vyráběli andílky.

(více foto - fotogalerie)

H. Paroubková a J. Macháčová


20.12.2016 se na naší škole uskutečnil již tradiční vánoční turnaj v košíkové. Zúčastnili se chlapci i děvčata všech tříd 2. stupně. Vítězství si odnesli chlapci z 9.B a 7.B a dívky z 9.B a 7.A.

(více foto - fotogalerie)

Milena Hellerová


Děti z 5. B vytvořily krásné vánoční svícny, které se určitě rozzáří při štědrovečerní večeři.

(více foto - fotogalerie)

Dana Šestáková


18. 12. 2016 se žáci 9. tříd z Technických prací zúčastnili exkurze v Dřevěných konstrukcích s. r. o. Dozvěděli se jak se navrhují a následně vyrabějí dřevěné střechy.

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes


13. 12. 2016 Vánoční přání 7. A...

(více foto - fotogalerie)

Hana Ulrichová


17. 12. 2015 se v přeplněném divadelním sále kulturního domu uskutečnila tradiční Vánoční besídka naší školy spojená s jarmarkem. V pásmu koled, scének a tanečních vystoupení se představili všichni žáci 1.stupně a zpříjemnili nám tak předvánoční čas a čekání na Ježíška.

1.A  1.A2   1.B   2.A    2.B    3.A     3.B   4.A     5.B    zumba5.třídy   zumba1a2třídy    zumba3a4třídy  flétny1a2třídy   flétny3třídy 

(více foto - fotogalerie)


13.12. 2016 5.A,B bruslí v hodinách TV.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


9. 12. 2016 proběhla akce Skolan a Borec Sedlčan. Naši žáci získali šest prvních míst, tři druhá a jedno třetí místo...

(více foto - fotogalerie)

Tomáš Heller


9. 12. 2016 jsme hráli v Dobříši silně obsazený turnaj, který pořádal ,,Český florbal´´ O postup do krajského finále jsme prohráli na trestná střílení a obsadili konečné třetí místo. Pochvalu zaslouží celé mužstvo v čele s Tomášem Hlaváčkem (nejlepší střelec) a Honzou Přibylským (brankář).

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


9. 12. 2016 se děti z 1. stupně zúčastnily akce "Vypouštění balónků 2016".pořádanou agenturou Agency Je5. Bylo vypuštěno 157 balónků s přáním ježíškovi...

(více foto - fotogalerie)

ŠD


Někteří žáci 8. B se v rámci třídnické hodiny pustili do tvoření a zdobení medovníčků. Tady je malá ukázka.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


Žáci 5. A se v rámci výtvarné výchovy pustili do tvoření vánočních svícnů a věnečků.Děti byly šikovné, jen se podívejte.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


V listopadu navštívili žáci 9. tříd místní podnik Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a. s.  Žáci měli možnost se seznámit s výrobou lučiny a hermelínu. Po prohlídce výroby mohli nějaké výrobky i ochutnat.

(více foto - fotogalerie)

Jana Macháčová


Plavecký výcvik 3.A, B v Příbrami.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


Vyjmenovaná slova po B ve 3.B. Poznáte je?

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


2. 12. 2016 i v letošním roce jsme se úspěšně zúčastnili regionální soutěže v technických dovednostech pořádané SOU na Červeném Hrádku. Více jak padesátka soutěžících absolvovala teoretický test a pak nastoupila na odborná pracoviště. Téměř ve všech displínách se nám podařilo umístnit se na předních místech.

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes


Děti z 5. A se v rámci výtvarné výchovy vrhly do zdobení medovníčků. Děvčata si dávala záležet na estetickém vzhledu. Chlapci se spíše drželi hesla, čím více krému, tím lépe.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


30. 11. 2016 si středeční odpoledne užívaly děti z 1. a 2. třídy.Navštívily "Peklo" v Mariánské štole v Příbrami. Dobré skutky jim přečetl sv. Petr v "Nebi", kde také dostaly sladkou odměnu od Mikuláše.

(více foto - fotogalerie)

ŠD


30. 11. 2016 kluci a holky z 1. tříd jezdí na plavecký výcvik do Příbrami. Někteří už plavou ve vekém bazénu, část dětí začíná v malém.

(více foto - fotogalerie)

Hana Paroubková a Stanislava Sieglová


29. 11. 2016 těsně před odchodem do KDJS na představení o etiketě"Trapas nepřežiju" se v překrásně adventně vyzdobeném vestibulu naší školy vyfotili žáci 9.A.

Blanka Čížková


25. 11. 2016 děvčata z devátých tříd se zúčastnila exkurze v místní nemocnici. Vedení nemocnice nás ochotně provedlo po dílčích úsecích a seznámilo nás s radostmi a úskalími povolání lékaře či zdravotnického personálu.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


14. 11. 2016 se konalo školní kolo olympiády v českém jazyce, kterého se účastnilo 12 žáků 8. a 9. tříd. Žáci zpracovávali nejprve jazykové úkoly, poté se pustili do slohových prací - tentokrát se jednalo o volný slohový útvar na téma Moje vzlety a pády.
 Všem zúčastněným děkujeme za odvahu a vítězům blahopřejeme.
Nejlépe si vedly: 1. Svobodová Natálie 9. A, 2. Vlková Tereza 9. A, 3. Vystydová Šánti 9. B

Helena Koňariková


15. 11. 2016 jsme uspořádali návštění den pro budoucí prvňáčky, kteří si mohli se svými rodiči prohlédnout naší školu. Společně se podívali na první stupeň, do auly, na počítače, keramické dílny a nově i do dřevodílny. Všude na ně čekaly zajímavé úkoly, které vyžadovaly nejen soustředění ale někdy i vytrvalost ..

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


Žáci devátých ročníků se v rámci volby povolání zúčastnili exkurze na místních jatkách v Sedlčanech. Studenti se seznámili s procesem zpracování masa a měli možnost utvořit si představu, co obnáší profese řezníka.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


9. 11. 2016 halová kopaná v Benešově. Tentokrát jsme na své soupeře nestačili a skončili na 4. místě ve skupině...

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


8. 11. 2016 na druhém stupni probíhá v hodinách TV plavecký výcvik veSmilovicích. Podívejte se, s jakým nadšením plavou šesťáci...

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


8. 11. 2016 jsme navštívili Aerodynamickou laboratoř Nový Knín V rámci fyziky jsme připravili pro zájemce tématickou exkurzi do aerodymanické laboratoře, kde jsme si prohlédli vysokorychlostní aerodynamický tunel, modelování proudění vzduchu i pulzující proudění...

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes a Libor Novotný


3. 11. 2016 jsme v rámci volby povolání navštívili SOU na Červeném Hrádku, kde pro nás připravili zajímavý program...

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes


Dveře jako nové! Ve volitelných předmětech děvčata navrhovala a malovala obrázky na dveře. Vybrané obrázky byly děvčaty namalovány. Dík patří panu školníkovi. Moc povedené...

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


1. 11. - 4. 11. probíhá sběr papíru, který organizuje školní parlament. Na nejlepší tři třídy čeká sladká odměna a na všecny pak  šek ve výši nasbíraných kilogramů v korunách...

 


25.10. bojovalo naše smíšené družstvo 4.-5.tříd v Příbrami o ,,Pohár hejtmana´´ ve florbale.Po jednom vítězství a jedné porážce jsme obsadili 2. místo ve skupině.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


21. 10. 2016 V páteční podvečer vyrazilo 103 dětí ze ŠD na hvězdárnu. Mnozí ji navštívili poprvé a dalekohledem zhlédli hrad na Vysokéch Chlumci. Pan Lomoz z hvězdárny odpovídal na všetečné dotazy dětí a zaslouží velké poděkování. Paní vychovatelky přečetly dětem povídku Spadlá hvězda. Čekalo je i malé překvapení v podobě malé svítící hvězdičky...

(více foto - fotogalerie)

ŠD


20. 10. 2016 navštívili žáci pátých tříd Planetarium Praha. V promítacím sále zasedli do pohodlných křesel a vydali se na fantastickou cestu vesmírem . Zhlédli pořad Pohyby Země.Holky a kluci se dozvěděli, jak vznikla sluneční soustava, proč se střídá den a noc, čtyři roční období, jak to vypadá na Měsíci, jaká souhvězdí mohou pozorovat na noční obloze a mnoho dalších informací. Čas zbyl i na prohlídku vesmírné expozice, kde asi nejvíc zaujala maketa přistávajícího modulu kosmické lodi a promítací přístroj planetarium.

(více foto - fotogalerie)                          Dana Šestáková


20. 10. 2016 okrskový florbalový turnaj (8.-9.třída) na GaSOŠE Sedlčany   Naši chlapci obsadili 4. místo a dívky 3. místo. Postup na okresní finále vybojovali chlapci GaSOŠE a dívky 2.ZŠ Propojení.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


13.10. žáci 3.A a 3.B navštívili dopravní hřiště ve Štětkovicích.   Na různých dětských dopravních prostředcích si vyzkoušeli "skutečný" dopravní provoz.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


17. 10. 2016 Florbalový okskový turnaj na GaSOŠE Sedlčany.  Po bojovném výkonu jsme nestačili na gymnázium a 2. ZŠ Propojení Naše dívky a chlapci v kategorii 6.- 7.třídy skončili na 3. místech.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


Žáci devátých tříd se v rámci volby povolání zúčastnili přednášky pod vedením paní Mgr. Melicharové z Informačního poradenského centra. Žákům byl poskytnut ucelený přehled o typech jednotlivých škol a možnostech dalšího uplatnění. V další hodině žáci obdrží přehledy škol v tištěné podobě včetně uvedených kritérií pro přijetí na dílčí školy.

Markéta Jarešová


Děti ze školní družiny si vyzkoušely střelbu z kuše na terč. Ti nejlepší získali diplom a odměnu za tuto náročnou disciplínu...

(více foto - fotogalerie)

ŠD


13. 10. 2016 školní parlament již tradičně zahájil nový škoní rok spaním ve škole. Poznávali jsme se navzájem, zapojili se do projektu 72 hodin a připravovalli jsme další akce...

(více foto - fotogalerie)

Hana Paroubková a Jaromír Hes


11. 10. 2016 pořádala 1. ZŠ v hale GaSOŠE okskové kolo v minikopané.Z prvního místa zaslouženě postupuje GaSOŠE Sedlčany. Na dalších místech je 1. ZŠ a 2. ZŠ Sedlčany.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


5. 10. 2016 se zájemci z řad žáků 8. a 9. tříd zúčastnili workshopu z novodobých dějin týkajících se 50. let 20. století - období kolektivizace vesnice - pod názvem "DEN KDY SE MLČELO".

(více foto - fotogalerie)

M. Kodetová a B. Čížková


30. 9. 2016 pořádala naše škola první kolo fotbalového turnaje Coca-Cola Cup. Po zásluze z prvního místa postupuje dál GaSOŠE Sedlčany. 1.ZŠ Sedlčany po bojovném výkonu obsadila 2. místo.

(více foto - fotogalerie)

Petr Novotný


Žáci devátých tříd se v rámci volby povolání zúčastnili exkurze na Středním odborném učilišti v Sedlčanech. Zde byli všichni seznámeni s jednotlivými obory a možnostmi jejich uplatnění . Žáci měli rovněž možnost si prohlédnout prostory určené pro absolvování praxe v dílčích oborech.

(více foto - fotogalerie)

Markéta Jarešová


21. a 22. září jsme měli výukovou vycházku - Lesní pedagogiku. Třeťáci si ji užili. Poznávali stromy, lesní patra, zásady chování v lese a vyrobili si i vlastní lesní medaili.

(více foto - fotogalerie)

Naďa Lachoutová


27. 9. 2016 se naše škola zúčastnila okresního kola přespolního běhu v Příbrami. Výborného výsledku dosáhla děvčata Alece Mašková - 3. místo, a Tereza Pacovská 2. místo. Všem závodníkům děkuji za perfektní reprezentaci naší školy.

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


Za prosluněného zářijového dne se páťáci vydali na výlet do Prahy. Zhlédli krásné divadelní představení O líné babičce v divadle V Dlouhé, předlohou byla kniha Aleny Kastnerové, kterou žáci dobře znali. Poté navštívili ZOO Praha, kde obdivovali nejen nepřeberné množství zvířat, ale i nádherné prostředí pražské Tróje. Žáci 5.A„zkontrolovali“ adoptovaného klokana parmu. Výlet se nám podařil nejen díky příjemnému počasí, ale i vzornému chování všech dětí. Všichni jsme si výlet užili.

(více foto - fotogalerie)

I.Reinischová, S. Sieglová a A. Čejdová


V pátek 23. 9. 2016 proběhlo 1. kolo školní T-ballové ligy, ve kterém obsadilo družstvo šesťáků a sedmáků celkové 3. místo. Naši školu vzorně reprezentovali Jirka Mejsnar, Ondra Beran, Dominik Krbec, Jakub Švec, Jakub Bartoš, Roman Čejda, Kateřina Jíchová, Karolína Jíchová, Olina Daňhelková, Blanka Rohlíková, Veronika Švecová, Žaneta Bláhová a Lucie Šimáková.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


22. 9. 2016 Za krásného slunečného dne se uskutečnila literárně-historická exkurze na pražskou Kampu. Žáci 7.A, 7.B a 8.B se dozvěděli nejen o historických objektech, ale i o osobnostech, které na Kampě ve 20. století žily

 

M. Kodetová, B. Čížková a H. Ulrichová


20. 9. 2016 děti ze ŠD navštivily knihovnu, kde se setkaly s čarodějnicí ZUBEJDOU...

(více foto - fotogalerie)

ŠD


Žáci 8.B se v rámci anglického jazyka účastnili interaktivní přednášky o New Yorku pod vedením Martina Tomáška, který tam nějakou dobu pracovně působil. Děti měly možnost se seznámit se stylem života a vyslechnout si zajímavé zážitky a postřehy z pobytu v New Yorku. Podstatná část přednášky byla věnována jednotlivým památkám a architektonicky zajímavým stavbám. Rovněž se děti dozvěděly o následcích atentátu z 11. září, kdy jim byly ukázány fotografie poškozených částí mrakodrapů. Přednáška žáky velmi zaujala a těší se na další setkání z Martinových cest.           M. Jarešová


Ve čtvrtek 22. 9. 2016 proběhlo 1. kolo školní T-ballové ligy, ve kterém obsadilo družstvo čtvrťáků a páťáků vynikající 1. místo. Naši školu vzorně reprezentovali Kuba Mašek, Adam Vybíral, Adam Sobotka, Filip Šabat, Tonda Rejholec, Matěj Pešta, Zuzana Peštová, Tereza Pacovská, Maruška Vokrouhlíková, Tereza Voráčková, Mirka Švagrová a Veronika Vitásková.

(více foto - fotogalerie)

Jan Koňarik


21. 9. 2016 navštívili žáci 5. tříd dopravní hřiště v Příbrami. Zdokonalili se v dopravních předpisech, zopakovali si dopravní značky a měli možnost vyzkoušet si v praxi různé dopravní situace při jízdě na kole.

(více foto - fotogalerie)

Dana Šestáková, Iveta Reinischová


21. 09. 2016 Vaření nás baví! Hlavně ovocný salát plný vitamínů. Zdravě a chutně vařily děvčata ze 7.AB ve volitelném předmětu vaření

(více foto - fotogalerie)

Martina Novotná


20. 9. 2016 naše škola zorganizovala 23. ročník Vytrvalostního běhu na dráze. Závodů se zúčastnilo 127 dětí z 9 okolních škol. Závodili v bězích od 500m do 1500m. Dosahované výsledky byly vynikající. Z našich žáků se na stupních vítězů umístnili:
1. místo: Alice Mašková, David Barták, Tereza Pacovská, David Nováček
2. místo: Kateřina Rezková, Adam Řezáč, Patrik Velebil
3. místo: Petra Cihelková, Václav Varga

(více foto - fotogalerie)
                                             Jana Macháčová, Petr Novotný


14. 9. 2016 "Králičí hop" Sluneční středeční odpoledne si děti ze ŠD užívaly ve společnosti šikovných králíčků, které jim předvedla Kája a Natálka Milotovy.

(více foto - fotogalerie)

ŠD


5. 9. - 8. 9. 2016 proběhl na Častoboři kurz pro žáky 6. tříd. Společně se svými třídními učiteli prožili holky a kluci čtyři dny v přírodě, kde bylo cílem především utvářet vztahy v nově se tvořícím kolektivu dětí, zvyšovat schopnost pracovat v týmu nebo posilovat samostatnost a sebevědomí...

(více foto - fotogalerie)

Jaromír Hes


1. 9. 2016 začínáme nový školní rok.

První den ve škole...

(více foto - fotogalerie)


 

 
 
 


školní rok 2016/2017


26. týden - 26.6.-30.6.
Úklid okolí školy: 6. B


Pondělí – 26. 6.
Návštěva MŠ
/výběr 9.A, B, 10,00/


Úterý – 27. 6.
Divadlo Kamýk
/I. st., 9,00, 20,-Kč/
Za jediný rok o veliký krok
/1. A, B, 15,00/


Středa – 28. 6.
Čtvrtek – 29. 6.
Slavnostní vyřazení žáků
5. a 9. roč.
/15,00, kinosál KDJS/
Děti dětem /9,00/


Pátek – 30. 6.
Ukončení školního roku, rozdávání vysvědčení

 

25. týden - 19.6. - 23.6.
Úklid okolí školy 6.A


Pondělí – 19. 6.


Úterý-20. 6.
Poznávací exkurze-Orlí hnízdo
/8.-9. tř./
Vyřazení předškoláků z MŠ
/1. A, KDJS, 15,00/
Exkurze Vysoký Chlumec
/3. A,B, 8,00-14,15/


Středa – 21. 6.
Klasifikační porada
/hodnocení II. pololetí/
Beseda o včelách /3.A,B/


Čtvrtek – 22.6.
Turnaj deskovek
ŠD - pěší výlet do Kosovy Hory


Pátek – 23. 6.
Dračí lodě /9,00-12,00/
 

24. týden - 12.6. - 16.6.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí – 12. 6.
Třídní výlet-Častoboř/8.A/


Úterý-13. 6.
Třídní výlet - Častoboř/8.A/
Přednáška knihovna-Karel IV.
/4. A,B 9,00/
Výlet – 9. A/13.6.-15.6./


Středa-14.6.
Království vod-divadlo KDJS
/I. st., 9,00 20,-Kč/
Exkurze COP Sezimovo Ústí
/8. roč., od 9:15 do 14:30/


Čtvrtek – 15.6.
Výlet Tábor-1. A, B
Recitační pásmo – 4. A
/vyřazení předškoláků ze 3. MŠ, KDJS, 15,00/
 

23. týden - 5.6.-9.6.
Úklid okolí školy: 9. A


Pondělí – 5. 6.
3.6.-9.6.-Poznávací exkurze Skotsko
/výběr 6.-9. roč./
Výlet Tábor /2. A,B/
Body výstava Praha
/výběr 6.-9. roč./


Úterý – 6. 6.
Exkurze MELA Sedlčany
/4. A, 9,00 hod.,/


Středa – 7.6.


Čtvrtek – 8. 6.
Listování v KDJS
/8,30-3.A,B 10,00-4.-5.tř./
Pasování na čtenáře v knihovně
/1.tř./
Atletická všestrannost I. st.
/8,00-13,00 Taverny/


Pátek – 9. 6.
Exkurze - zemědělství
/9. A,B 12,00/
 

22. týden - 29.5. - 2.6.
Úklid okolí školy 8.B

Pondělí – 29.5.
Beseda o knize s M. Vítkovou
/6. A,B, 1.-2. hod., aula, 20,-Kč/
Divadlo Praha /4. A,B/


Úterý – 30. 5.
Výlet-Hluboká n. Vlt.- 5. A,B
/7,15-16,00/
Muzejní noc
/8,30-4.B 9,00-4.A/


Středa – 31. 5.


Čtvrtek – 1. 6.
Den dětí
/kino, 30,- Kč/


Pátek – 2. 6.
Hospic Benešov
/9.A,B 4.-5. hod./
3.6.-9.6.-Poznávací exkurze Skotsko
/výběr 6.-9. roč./

 

21. týden - 22. 5. - 26. 5.
Úklid okolí školy 8. A


Pondělí – 22. 5.
Projekt „Zdravá výživa“ – II. st.
/8,00-14,40/


Úterý-23. 5.
Třídní výlet 4. A,B - Karlštejn


Středa-24. 5.
Přednáška knihovna-Vystěhování Sedlčan
/8,00-9.B 10,00-9.A/
T-ball – 3. tř.


Čtvrtek – 25. 5.
Exkurze – Pražský hrad - 7. B
/8,00-16,00/
Třídní výlet – Orlík
/3.A, B, zámek+plavba lodí/
T-ball – 4.-5.tř.

Pátek – 26. 5.
T-ball – 6.-7. tř.
Exkurze Biozemanka
/9.tř./




20. týden - 15.5.-.19.5
Úklid okolí školy: 7. B


Pondělí – 15. 5.
Přednáška v knihovně-Psychologie reklamy
/8,00-9. A 10,00-9.B/
Třídní výlet – 6. A


Úterý – 16. 5.
Pythagoriáda- okres. kolo
/5., 7. tř./
Schůzka k projektu „Zdraví“
/2.hod./


Středa – 17. 5.
Pythagoriáda- okres. kolo
/6., 9. tř./
Vonička
/10,15 hod., 3.-4. tř., KDJS/


Čtvrtek – 18. 5.
Anglické divadlo
/60,-Kč, KDJS
8,30-4.-6. tř., 10,15- 7.-9.tř./
Kino – „Anděl Páně 2“
/10,00, 4.-5. tř., 20,-Kč/


Pátek – 19.5.
Divadlo - Praha
/1. A,B 8,00-15,00/


 

19. týden 8.5. - 12.5.
Úklid okolí školy 7.A
Pondělí – 8. 5.
Státní svátek


Úterý-9. 5.
Focení tříd
Sběr papíru /úterý-pátek,7,15-7,50/
Prevence agresivního chování
/7. B, 2.-4. hod./


Středa-10.5.
Pohár rozhlasu Dobříš, Příbram
/atletika - 6., 7. roč./
Sběr víček
Přednáška knihovna-Informace a dezinformace
/8. A – 8,00 8. B – 10,00/


Čtvrtek – 11.5.
Pohár rozhlasu Dobříš, Příbram
/atletika - 8., 9. tř./


Pátek – 12. 5.
Focení tříd
Přednáška – Etiketa
/9.tř., 5.-6. hod., aula/
 

18. týden-1.5.-5.5.
Úklid okolí školy 6.B


Pondělí – 1.5.
Státní svátek

Úterý – 2. 5.
Přednáška v knihovně-Bajky
/5. A – 8,00 5. B – 10,00/


Středa – 3. 5.
Přednáška v knihovně-Poezie
/7. B – 8,00 7. A – 10,00/


Čtvrtek – 4. 5.
Exkurze – ZOO Praha - 8. B
Mc Donald´s – Dobříš
/1.-3.tř./

Pátek – 5.5.
 

17. týden - 24.4. - 28.4.
Úklid okolí školy 6.A


Pondělí – 24. 4.


Úterý-25. 4.


Středa-26.4.


Čtvrtek – 27.4.
Přednáška knihovna
/6. A – 8,00 6. B – 10,00/

Pátek – 28. 4.
Taneční soutěž Příbram
ŠD - 13:00-14:00 upálení čarodějnice a opékání špekáčků

16. týden - 17.4. - 21.4.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí – 17. 4.
Velikonoční pondělí


Úterý-18. 4.


Středa – 19. 4.
Vybíjená /1.-3. tř./
Pedagogická rada
/hodnocení 3. čtvrtletí/


Čtvrtek – 20.4.
Vybíjená /4.-5. tř./
Schůzky SRPDŠ
/14,30 hod.-tř. důvěrníci
15,00 hod.-I. st.
15,30 hod.-II. st./

Pátek – 21. 4.
Projekt Den Země – I. st.
Mc Donald´s Taverny
/1.-3.tř., 4.-5. tř./

 

15. týden - 10.4.-14.4.
Úklid okolí školy: 8. B


Pondělí – 10. 4.
Plavání Příbram /2. A,B/
Exkurze Šumava
/10.-11.4., výběr 2. st./


Úterý – 11. 4.
Velikonoční trojboj
/oblastní kolo/


Středa – 12. 4.


Čtvrtek – 13. 4.
Velikonoční prázdniny


Pátek – 14. 4.
Státní svátek
 

14. týden - 3.4. - 7.4.
Úklid okolí školy 8.A


Pondělí – 3. 4.
Plavání Příbram 2. A, B
V hodinách Tv na 2. st. bruslení

Florbalový turnaj na GaSOŠE
/8.-9. tř., 8,00-13,00/


Úterý-4. 4.
Velikonoční trojboj
/škol. kolo, 8,00-11,00/
Recitace - Carmina 8:30 /2. ZŠ Sedlčany/

Středa-5.4.
Abecedy – měst. knihovna
/1. tř., 8,15 a 10,00/
Taneční soutěž
/13,00, škol. tělocvična/
Sběr víček


Čtvrtek – 6.4.
Den otevřených dveří pro rodiče předškoláků
/8,00-11,35/
Beseda s vyučujícími budoucích
1. tříd
/s I. Reinischovou a D. Šestákovou, 15,30, aula/


Pátek – 7. 4.
Zápis do 1. tř.
/14,00-17,00/

13. týden - 27.3.-31.3.
Úklid okolí školy: 7. B


Pondělí – 27. 3.
Plavání Příbram
/2. A,B/
V hodinách TV na 2. st. bruslení


Úterý – 28. 3.
KMD - Praha
Počítání s rodiči – 1. B
/matematika Hejný, od 15,00/


Středa – 29.3.

Čtvrtek – 30. 3.
Sedlčanská růže
/oblast. kolo recitace I. st., 8,30, aula/


Pátek – 31. 3.
Carmina
/oblast. kolo recitace II. st., 8,30, 2. ZŠ/

12. týden - 20.3. - 24.3.
Úklid okolí školy 7.A


Pondělí – 20. 3.
Plavání Příbram/2. A, B/
V hodinách Tv na II. st. začíná bruslení /do 7. 4./
Karlovarský skřivánek
/celostát. kolo v sólovém zpěvu,20.-23.3./
Prevence agrese
/8,00-8.B, 10,50-7. B, škol. aula/


Úterý-21. 3.
Přednáška v měst. knihovně
/8,00 – 3. B 10,00 – 3. A/
Exkurze – SčV /čistička/
/10,30, výběr 9. roč./


Středa-22.3.
Přednáška v měst. knihovně
/8,00 – 4. B 10,00 – 4. A/
Koncert Poutníci – KDJS
/10,00 30,-Kč pro II. st./


Čtvrtek – 23.3.
Řízková párty v knihovně
/5. tř., 8,15/


Pátek – 24. 3.

 

11. týden - 13. 3.-17. 3. 2017
Úklid okolí školy: 6. B


Pondělí – 13. 3.
Plavání 2. A, B
13:00-14:30 ŠD knihovna


Úterý – 14. 3.
Přednáška v měst. knihovně
/8,00 – 2. A 10,00 – 2. B/


Středa – 15. 3.


Čtvrtek – 16. 3.
Recitace-škol. kolo
/II. st., 8,00/


Pátek – 17.3.
 

10. týden-6.3.-10.3.
Úklid okolí školy 6.A


Pondělí – 6.3.- 10.3.
Lyžařský výcvik Harrachov
/7. roč., do 12. 3./
Plavání /2. A,B/


Úterý – 7. 3.


Středa – 8. 3.
Autorská pohádka 1. tř.
/ městs. knihovna, 8,15 a 10,00/
Sběr víček


Čtvrtek – 9. 3.
Tři bratři - muzikál
/I. st., 20,-Kč, 10,15/
Krajské kolo olympiády Rj


Pátek – 10.3.
 

9. týden - 27.3. - 3.3.

Jarní prázdniny

8. týden - 20.2. - 24.2.
Úklid okolí školy 9.B

P
ondělí – 20. 2.
Plavání Příbram/2. A,B/


Úterý-21. 2.
Zeměpisná olympiáda
/Příbram, okres. kolo/
Volejbal Příbram


Středa-22.2.
Anglická olympiáda
/Příbram, okres. kolo/
Volejbal Příbram


Čtvrtek – 23.2.


Pátek – 24. 2.
Masopust/10,00 škol. tělocvična/
Konec plavání Smilovice/II. stupeň/

5. týden - 30. 1. - 3. 2.
Úklid okolí školy 8. B


Pondělí – 30. 1.

Úterý - 31. 1.
Pythagoriáda-škol. kolo
/6.-8. r./
Florbalový turnaj 4.-5.r.
/škol. tělocvična, 8,00-10,30/
Rozdávání vysvědčení


Středa – 1. 2.


Čtvrtek – 2.2.
Plavání Příbram /3.A, B/

Pátek – 3. 2.
Pololetní prázdniny


 

4. týden - 23.1.-27.1.
Úklid okolí školy: 8. A


Pondělí – 23. 1.
Pedagogická rada
/hodnocení I. pololetí/

Úterý – 24. 1.
Mezitřídní projekt-Výživa
/7. A,B – 4.-5. hod./


Středa – 25.1.
Okres. kolo ONj-Příbram
KMD Praha /odjezd 13,00/


Čtvrtek – 26. 1.
Plavání Příbram /3. A, B/

Pátek – 27. 1.
 

3. týden - 16.1. - 20.1.
Úklid okolí školy 7.B


Pondělí – 16. 1.


Úterý-17. 1.
Okresní kolo DO-Příbram


Středa-18.1.
Přednáška v knihovně
2. světová válka
/5. B-8,15 5. A-10,00/


Čtvrtek – 19.1.
Plavání Příbram /3. A, 3. B/


Pátek – 20. 1.
 

2. týden - 9.1.-13.1.
Úklid okolí školy: 7. B


Pondělí – 9. 1.


Úterý – 10. 1.
Konzultace /15,00-16,00/


Středa – 11. 1.
Sběr víček/škol. parlament/


Čtvrtek – 12. 1.
Plavání Příbram
/3. A 3. B/


Pátek – 13. 1.
ŠD bruslení 13-14:30
 

1. týden - 2.1. - 6.1.2017
Úklid okolí školy 7.A


Pondělí – 2. 1.
Vánoční prázdniny


Úterý-3. 1.


Středa-4.1.


Čtvrtek – 5.1.
Plavání Příbram
/3. A 3. B/


Pátek – 6. 1.

 

51. týden - 19.12. - 23.12.
Úklid okolí školy 6.B


Pondělí – 19. 12.

Úterý-20. 12.
Zkusme si to
/SOU Petra Bezruče, 8,00/
Vánoční turnaj v košíkové-II.st.
/7,00-13,00, škol. tělocvična/


Středa-21.12.
Roráty –představení ZUŠ
/4.-5.tř., KDJS, 10,15, zdarma/
Plavání Příbram
/1. A, B/


Čtvrtek – 22.12.
Plavání Příbram
/3. A, B/
Zpívání u stromečku
/10,00/

Pátek – 23. 12.
Vánoční prázdniny
23. 12. 2016 - 2. 1. 2017





50. týden - 12.12. - 16.12.
Úklid okolí školy 6.A


Pondělí – 12. 12.
Tento týden na II. st. v hodinách Tv bruslení

Úterý-13. 12.
Bruslení 5. A, B


Středa-14.12.
Plavání Příbram 1. A, B

Čtvrtek – 15.12.
Plavání Příbram 3. A, B
Vánoční besídka I. st./15,00, KDJS/
/14,00-ván. jarmark/
Přednáška měst. knihovna
/1. A, B 11,00/


Pátek – 16. 12.
 


49. týden - 5.12. - 9.12.
Úklid okolí školy 9.B


Pondělí – 5. 12.
Mikuláš a čerti ve škole


Úterý-6. 12.
Zkouška vánoční besídky
/9,00-11,00, škol. tělocvična/
Srdíčkový den


Středa – 7. 12.
Adventní ťukání
/KDJS, 10,15hod., 1.-3. tř./
Plavání Příbram /1.A, B/


Čtvrtek – 8.12.
AIDS - prevence
/přednáška, 8.-9. tř., 2.-4. hod./
Plavání Příbram /3.A, B/

Pátek – 9. 12.
Borec a Skokan Sedlčan
/2. ZŠ Sedlčany, 8,00-12,00/
Florbal Dobříš
/4.-5. tř./
Vypouštění balónků
/škol. družina, 15,15/


48. týden - 28.11. - 2.12.
Úklid okolí školy 9.A


Pondělí – 28. 11.

Úterý-29. 11.
Prevence sociálně patologických jevů/beseda//8,00-9,40 – 6. B,
9,55-11,25 – 7. B, 13,15-14,45 – 9. B/
Divadelní představení
/KDJS, 7.-9. tř., 8,30 40,-Kč/


Středa-30.11.
12:30-16:00 Škol. družina-Peklo, Příbram
/1.-2. tř./
Exkurze-Povltavská mlékárny
/9.A, B-část, 8,00-10,40/

Plavání Příbram /1. A,B/


Čtvrtek – 1.12.
Plavání Příbram
/3. A, B/


Pátek – 2. 12.


V pondělí přijde do školy Mikuláš s čerty
 

47. týden-21.11.-25.11.
Úklid okolí školy 8.B


Pondělí – 21. 11.
Tento týden v hodinách Tv-II. st.
BRUSLENÍ


Úterý – 22. 11.
Bruslení /5.A,B, 10,10-11,10/


Středa – 23. 11.
Hodnocení I. čtvrtletí
/pedagogická rada/
Exkurze-Povltavská mlékárny
/9. B-část, 8,00-10,40/


Čtvrtek – 24. 11.
SRPDŠ
/14,30-výbor SRPDŠ a tříd. důvěrníci,
15,00-I. stupeň, 15,30-II. stupeň/
Plavání Příbram /3. A, B/
Prevence sociálně patologických jevů /beseda/
/8,00-9,40 - 6. A 9,55-12,25 – 7. A
13,15- 14,45 – 9. A/


Pátek – 16.9.
KMD – Praha-Hybernia
/odjezd 15,30/


 

46. týden - 14. 11.-18. 11. 2016
Úklid okolí školy: 8. A


Pondělí – 14. 11.


Úterý – 15. 11.
Konec plavání Smilovice
15:00 Návštěvní den pro budoucí prvňáčky


Středa – 16. 11.
8:00-10:40 9.B-část exkurze Mlékárna Sedlčany


Čtvrtek – 17. 11.
Státní svátek

Pátek – 18.11.
Ředitelské volno
 

45. týden - 7.11.-11.11.
Úklid okolí školy: 7. B


Pondělí – 7. 11.


Úterý – 8. 11.
8:00-11:00 tématická exkurze 8-9- tř. Aerodynamická laboratoř Nový Knín
Přednáška v knihovně
/8,00 – 3. B 10,00 – 3. A/
15:30Schůzka se zástupci středních škol pro 9. roč.
/15,30 kinosál KDJS/


Středa – 9. 11.
Přednáška v knihovně
/8,00 – 4. B 10,00 – 4. A/
Halová kopaná Benešov
/6,30 – 15, 00/
Divadel. Představení-Karel IV.
/aula, 8,00-5.tř., 8,55-7.tř., 10,00-8.tř.,
35,-Kč/


Čtvrtek – 10. 11.
Přednáška v knihovně
/8,00 – 6.A 10,00 – 6. B/

Pátek – 11. 11.
Dějepisná olympiáda-škol. Kolo
/4. vyuč. hod./


44. týden - 31.10.-4.11.
Úklid okolí školy: 7. A


Pondělí – 31. 10.
V hodinách Tv začíná pro II. st. plavání-Smilovice

Úterý – 1. 11.
Přednáška knihovna
/8,00 – 2. A 10,00 – 2. B/


Středa – 2.11.


Čtvrtek – 3. 11.
Beseda v knihovně
/5. A, 5. B 10,00/
Exkurze – SOU Červený Hrádek
/výběr 9. roč./


Pátek – 4. 11.
 


43. týden - 24.10. - 28.10.
Úklid okolí školy 6.B


Pondělí – 24. 10.

Úterý-25. 10.
Florbal-Příbram
/4.-5. tř./
Přednáška v měst. knihovně
/8,00-9. A 10,00- 9. B/


Středa-26.10.
Podzimní prázdniny

Čtvrtek – 27.10.
Podzimní prázdniny

Pátek – 28. 10.
Státní svátek


 


42. týden - 17.10. - 21.10.
Úklid okolí školy 6.A

Pondělí – 17. 10.
Florbal-GaSOŠE
/6.-7.roč., chlapci+dívky, od 8,00/

Úterý-18. 10.


Středa-19.10.
Přednáška v knihovně
/8,00-1. A 10,00-1.B/
Drakiáda pod Cihelákem
/15,30/


Čtvrtek – 20.10.
Planetárium Praha
/5. roč., 8,00-15,00/
Florbal-GaSOŠE
/8.-9.roč.,chlapci+dívky, od 8,00/


Pátek – 21. 10.
16:30 ŠD Výprava za hvězdičkou


41. týden - 10.10. - 14.10.
Úklid okolí školy 9.B

Pondělí – 10. 10.
Přednáška v knihovně
/8,00-8. A 10,00-8. B/

Úterý-11. 10.
KMD - Praha
/divadelní představení/
Minifotbal-okrskové kolo
/Taverny, 8,00-12,00/


Středa-12.10.


Čtvrtek – 13.10.
Dopravní hřiště Štětkovice
/3. A, 3. B/
14:00-16:00 72 hodin - projekt školního prlamentu - dobrovolníci
17:00 Školní parlament - "spíme ve škole"


Pátek – 14. 10.
projekt 72 hodin - sbíráme staré elektro a víčka
Volba povolání
/přednáška pro 9. tř./
 

40. týden - 3.10. - 7.10.
Úklid okolí školy 9.A


Pondělí – 3. 10.
Hudební pořad-p. Hrabě
/9,00-3. A,B 9,55-4. A,B
4. hod.-8.A,B 35,-Kč
Vyhodnocení soutěže-Malí ilustrátoři /5.tř., 10,00 hod., knihovna/


Úterý-4. 10.
Přednáška-knihovna-Živá kniha
/8,00-9. A 9,00- 8. B/
Schůzka škol. parlamentu/6. hod.,aula/


Středa-5.10.
Den, kdy se mlčelo
/workshop,výběr8.-9.tř.,9,00 aula, 50,-Kč/
Přednáška v knihovně
/8,00-5.B, 10,00-5. A/


Čtvrtek – 6.10.
Dopravní hřiště Štětkovice
/8,00 3. A,B/


Pátek – 7. 10.
Přednáška v knihovně
/8,00-7. A 10,00-7. B/




 

39. týden - 26.9. - 30.9.
Úklid okolí školy 8.B


Pondělí – 26. 9.
ZOO a divadlo Praha
/5.roč., 8,00-17,00/


Úterý-27. 9.
Přespolní běh Příbram
/výběr 1.-9. roč./


Středa-28.9.
Státní svátek

Čtvrtek – 29.9.
Pátek – 30. 9.



 

38. týden - 19. 9. - 23. 9. 2016
Úklid okolí školy 8.A


Pondělí – 19. 9.


Úterý-20. 9.
Vytrvalostní běh-Taverny
/8,00-12,00, výběr 1.-9.roč./
Exkurze-SPŠ Příbram
/9. roč./


Středa – 21. 9.
Dopravní hřiště – Příbram
/5. roč./
Lesní pedagogika /3. A/


Čtvrtek – 22.9.
Literárněhistorická exkurze
/Praha-Královská cesta, Kampa, 8,00-17,00, výběr 7.-8. roč./
T-ball – Pegas hřiště
/4.-5.roč./
Lesní pedagogika /3. B/


Pátek – 23. 9.
T-ball – Pegas hřiště
/6.-7.roč./

 


37. týden-12. 9.-16. 9. 2016


Úklid okolí školy 8.A


Pondělí – 12. 9.


Úterý – 13. 9.

Středa – 14. 9.
Beseda s psychologem
pro rodiče žáků 1. roč.
/15,00, aula/


Čtvrtek – 15. 9.


Pátek – 16.9.


 

2. /36/ týden - 5. 9.-9. 9. 2016

 
Úklid okolí školy: 7. B


Pondělí – 5. 9.
Výuka: 1. třídy do 10:45
2.-5.tř. do 11:35
II.st. do 12:35
6. roč. – adaptační kurz Častoboř /5. - 8. 9./


Úterý – 6. 9.
Výuka: 1.třídy do 10:45
2. - 9. třída podle platného rozvrhu

Středa - 7.9.
1. - 9. třídy podle platného rozvrhu
18:00 setkání rodičů 6. tříd na Častoboři